kaneki1 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Rodzaj: (Nowa rzecz / Modyfikacja istniejącej rzeczy)stara rzecz powrót Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) dodanie starych modeli z jb z przed aktualizacji Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer) Myślę że to będzie lepsze dla serwera, ponieważ są osoby(takie jak ja) które używały modeli i nie zostały one dodane po aktualizacji. Proponuje przywrócić stare modele i dodać do odpowiednich kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Nie zdajesz sobie sprawy ile czasu zajelo zrobienie tych modeli + jest to cos nowego i wedlug mnie modele sa duzo lepsze niz te stare. Na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) Myślę że nie ma po co marnować czasu na to + nowe modele są lepsze i jest ich 2 razy więcej na nie Edytowane 15 Maja 2023 przez KIJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Jestem na nie Za dużo kombinowania + co z aktualnym modelem SVIPa? Nie po to szukało się te modele, żeby teraz przywracać stare(tak, wiem, że nie chodzi o usunięcie nowych modeli) Jest to zbędne, aktualne modele lepiej się sprawdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Na nie, stare to syf. jest mnóstwo nowych do wyboru a do tego z czasem będą się pojawiać kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Kilka starych modeli było git więc można by było wybrać te lepsze i dodać dla urozmaicenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Odrzucone. W planach było dodać modele które były najbardziej kupywane przez graczy, stwierdziliśmy że jednak będą same nowe modele (nie licząc unikatowych) dość dużo czasu spędziliśmy na wybieraniu nowych modeli, i uważam że macie teraz wystarczającą liczbę modeli które można kupić. (trochę mniej niż połowa modeli nie została kupiona) Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi