slodki Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Nick: słodki Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: myślę że mógł bym pomagać staram się być często na serwerze, jestem miły, pomocny, każdy jak coś potrzebuje staram się pomóc, z każdym się dogaduję. Czasami jak nie ma Adminów to dzieją się dymy awantury chciał bym temu zapobiegać. Na Admina, patrzałem i się uczyłem już prawie 2 lata. Jestem bardzo sodki co na pewno jest na + w byciu Adminem. Doświadczenie w adminowaniu: administractwem interesuje się już 2 lata i uczyłem się od innych adminów W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: staram się być zawsze i o każdej porze Link GT: 1 Znajomość SM: pomiędzy 2/5 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 14 Maja 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Kosz Temat został przeniesiony do kosza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi