Skocz do zawartości

Reset gangów

Udostępnij

inatimer

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Areniacy 

Podjęliśmy wspólną decyzję z @ Pawel i @ xdar1uNqq że resetujemy gangi na jb, ta decyzja była bardzo często przywracana do żywych i po głębszym zastanowieniu i oburzeniu graczy odrzucana.

Potrzebujemy żeby serwer ruszył do przodu a aktualnie stoi w miejscu, jeżeli chcemy coś wprowadzić na serwer to z pełnej rury. 

Rozpisze wam argumenty za i przeciw tej akuralizacji oraz informacje o innych usługach. 

Plusy aktualizacji 

+serwer ruszy z miejsca, pomimo wielu mniejszych oraz większych aktualizacjach, dalej większość graczy ma wszystko ulepszone i wbija na jb żeby po prostu pograć. 

+Możliwe, że wrócą starzy gracze, żeby wymaksować swój nowy gang. 

+wszyscy gracze będą mieli po co grać na serwerze, a nie sztucznie nabijać aktywność. 

+zaczną przybywać nowi gracze, bo aktualnie było to dość ciężkie, większość graczy było już w ulepszonym gangu bądź w gangu który miał dość duży lvl. 

+koniec z końców człowiek musi progresować, a na naszym jb nie ma takiej możliwości.

+zakładanie od nowa gangu po prostu się nie opłaca, ponieważ dużo łatwiej po prostu dołączyć do istniejącego gangu.

Minusy aktualizacji 

-uważam, że jedynym i największym minusem w tym wszystkim jest to ze większość ludzi nie myśli o rozwoju serwera, tylko o wygodzie grania mimo braku sensu w gameplayu. 

Informacje o fajkach, vipach i modelach

- fajki gracza oraz svipy i vipy zostają przeniesione. 

- modele zostają usunięte (nie dotyczy modeli ,,unikatowych"), zalecam sprzedać wszystkie swoje modele, żeby nie mieć potem pretensji za ich brak.

- wszystkie ulepszenia oraz fajki z gangu zostają usunięte. 

Przewidujemy start serwera w dniu 05.05 (za tydzień w piątek).

Nie będzie to nowe jb tylko bardzo szeroka aktualizacja obecnego, postaraliśmy się żebyście mieli po co grać na serwerze, dodaliśmy bardzo dużo nowych rzeczy które ułatwią granie na serwerze.

Wszelkie zażalenia proszę pisać do mnie, co prawda nie zmieni to naszej decyzji, ale możecie pisać.

Edytowane przez inatimer
  • Lubię to! 2
  • Haha! 2
  • Kocham to! 3

• 7days promuje ten temat

No offence, ale po prostu musiałem to napisać xD

10 godzin temu, inatimer napisał:

+serwer ruszy z miejsca, pomimo wielu mniejszych oraz większych aktualizacjach, dalej większość graczy ma wszystko ulepszone i wbija na jb żeby po prostu pograć. 

XD, w sensie chyba od tego jest serwer, żeby po prostu sobie pograć

+wszyscy gracze będą mieli po co grać na serwerze, a nie sztucznie nabijać aktywność. 

Czyli "po prostu sobie granie", jest sztucznie nabijaną aktywnością? Ciekawe xD

Minusy aktualizacji 

-uważam, że jedynym i największym minusem w tym wszystkim jest to ze większość ludzi nie myśli o rozwoju serwera, tylko o wygodzie grania mimo braku sensu w gameplayu. 

Co xD Przecież aktualizacja, a opinia graczy to całkowicie co innego, więc czemu niby jest to uznane za "minus" aktualizacji? To już prędzej jako minus można by było uznać to, że część graczy może czuć się poszkodowana zresetowanym progresem 

• Lubię to! 3
  • WTF 1
  • Haha! 1

Nasyłam na ciebie najemników z ArenySkilla i twój rankmod będzie miał konkurencję cwianiaczku.

Przez Pawel,

Odpowiem tutaj żeby nie spamić. 

Oczywiście ze serwer jest tylko do grania, ale chciałem w najprostszy sposób wytłumaczyć dla osób które obecnie grają na serwerze, rozmawialiśmy już na ten temat z chłopakami z jb, chciałem po prostu to wszystko w miarę ściśle określić w jednym poście. Jak masz jakieś zastrzeżenia albo pytania to pisz do mnie na pv na forum., a i pamiętaj że istnieją ludzie którym normalnie nie wytłumaczysz.

Przez inatimer, , edytowane

• 7days odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat
  • 7days zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności