kacperk49 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) CZOŁEM ARENIACY ! Pragnę ogłosić konkurs na najlepszą paczkę dźwięków kończących rundę Wymagania: - min. 10 utworów - 8s i frequency 44.1kHz - Efekt ściszania na końcu - Autorskie pomysły nie zerżnięte z tego co było lub z innych sieci. -Paczka musi być odpowiednio spakowana aby dało się ją wgrać. - Linki do paczek wklejacie pod postem Nagrody : -Reputacja na forum na pewno wzrośnie - Wybrana usługa na 90dni w sklepie Areny. (ew. waluta do równowartości svipa,blik) Oceniana będzie pomysłowość i to co najbardziej wpadnie nam w ucho. Jury : @ Pawel @ inatimer @ kacperk49 @ xdar1uNqq po odbiór nagrody należy zgłosić się do mnie w wiadomości prywatnej, czas macie do wtorku g. 20:00 Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez kacperk49 6 1 Przenoszę. Przez naiz, 23 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Siema, moje propozycje wyglądają tak jak podane na dole, jest ich ponad chyba 20, mam nadzieję, że się nie powtarzały kiedyś, lub są u kogoś innego, pomysły w 100% moje. Paczka dla arenki mua.rar Edit: @ 7days roundsoundy as mua pawelku ty parufeczko wiesz ze cie kocham nie.rar 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Przedłużam 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Oto moje dzieła sztuki mam nadzieje że uszy nie ucierpią pozdrawiam Ale buja.jpg.rar 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi