Skocz do zawartości

bulimek mod

Udostępnij

bulimek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: bulimek
Imię: Kacper
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Od wielu lat jestem aktywnym użytkownikiem tegoż forum, co pozwoliło mi zgromadzić nie tylko wiedzę na temat zasad, ale również zachowania w społeczności. Zawsze stawiałem na rzetelne i bezstronne podejście do tematów dyskusji. Jestem przekonany, że moja wiedza oraz zaangażowanie pozwolą mi skutecznie moderować forum, zapewniając jednocześnie bezpieczne i przyjazne środowisko dla wszystkich użytkowników. Posiadam również umiejętności interpersonalne, które pozwalają mi na skuteczne rozwiązywanie konfliktów i kierowanie dyskusją w konstruktywnym kierunku. Są one niezbędne do skutecznego pełnienia roli moderatora, która polega nie tylko na egzekwowaniu zasad, ale również na budowaniu pozytywnej atmosfery na forum. Wierzę, że moje cechy charakteru, wiedza oraz doświadczenie sprawiają, że jestem odpowiednim kandydatem na rangę moderatora. Jestem gotów do poświęcenia swojego czasu i energii na rozwój forum oraz jego społeczności.

Doświadczenie w moderowaniu: Od dłuższego czasu zajmowałem stanowisko UnbanTeam, które pozwalało mi na cząstkowe moderowanie zawartości.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem gotowy poświęcić conajmniej kilka godzin dziennie.
Coś o sobie: Chciałabym zwrócić uwagę na moją najważniejszą cechę, którą również przytoczyłem powyżej - mianowicie bezstronność. W moim przekonaniu, każdy użytkownik zasługuje na równą i sprawiedliwą egzekucję zasad obowiązujących na forum. Nie akceptuję stosowania tzw. "kolesiostwa" w jakiejkolwiek formie, ponieważ jestem zdeterminowany do wykonywania swoich obowiązków na rzecz całej społeczności, a nie wybranej grupy.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Lata spędzone w community, pełnienie funkcji administracyjnych na serwerach i na forum.
Kontakt: steam;bulimek#5907

Edytowane przez 7days
Na prośbę autora.
  • Lubię to! 2
  • WTF 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności