Skocz do zawartości

skarga na rastafari

Udostępnij

poprostu100

Rekomendowane odpowiedzi

link do steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199037399721/

link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/Rastafari_/

opis sytuacji: byłem w ct i zaczołem prowadzić wydałem polecenie nastepujące: po otwarciu sie waszych cel ustawiacie sie na schodkach i totalny bezruch do mojego odwołania i chłop sie ruszał to dałem mu karniaka w głowe i nie zginoł i jak powiedziałem mu żeby sie poprawił to robił pozycje buntu i go zabiłem. A mógł sie mnie dopytać na chacie jakie polecenia to bym mu powiedział ale rasta zawsze swoje i wlepił mi CT BANA na 1h za nie dawanie karniaków.

Data i godzina zdarzenia: 17/04/2023 godz 20:15/20:20
Dowody:demko

• Smutne. 1
  • WTF 1
  • Haha! 1
  • Kocham to! 2

Jeśli dowodem jest demo, wymagane jest podanie rund zdarzenia 

Przez Tomgra,

Na samym wstępie chciałbym powiedzieć że jesteś osobą która bardzo często używa mikrofonu i wykłóca się np: za to że Strażnik zabił cię bez powodu (skoro ktoś cię zabija to znaczy że albo miał powód albo się pomylił nie sądzę że osoba w każdej rundzie by się myliła) moim zdaniem Mute został nadany słusznie lecz to nie ja jestem od tego aby to oceniać.

A co do CT bana moim zdaniem również jest słuszny bo kto normalny Daje (Karniaki) w głowę.

Miłej Nocy wam życzę!

• Lubię to! 2

Spam, nie ty jesteś od oceniania tego

Przez Tomgra,

21:19 -Poprostu100 wydaje polecenie "po otwarciu waszych cel ,ustawiacie się na schodach i macie totalny bezruch do mojego odwołania"
21:41 -Gracz Poprostu100 zabija gracza X , Freekill'a żadnego nie było gracz X nie wykonywał ŻADNYCH poleceń kucał ,machał kosą i ruszał kamerką na wszystkie możliwe strony ,za to była jasna faworka ruszało się jeszcze 3 innych graczy
21:54 -Haqu upomina gracza Poprostu100 aby nie zabijał odrazu tylko karniakował  , w tym samym momencie Admin Rastafari daje ctbana dla poprostu100 

@ poprostu100  Karniak -Strzał ostrzegawczy(1-2 strzaly), który pozwala się poprawić więźniowi, który próbuje wykonać polecenie popełniając mniejszy bądź większy błąd*
proszę tutaj definicja "karniaka" - strzał w głowę to nie jest strzał ostrzegawczy 

Według mnie ban był nie słuszny , poprostu100 nie złamał regulaminu zabijając gracza który nie wykonuje KOMPLETNIE ŻADNYCH POLECEŃ .
@ inatimer

Edytowane przez PoProstuKsawery
  • Lubię to! 1
  • WTF 1
  • Kocham to! 2

Ban za karniaki jest niesłuszny, jeżeli ziomek kręci się i nie wykonuje poprawnie poleceń to dobrze ze został zabity, jeżeli chodzi o faworke to nie powinno tak być ze jednemu pozwala dobiec z cel a drugiemu się poprawić już nie, więc następnym razem powinien któryś z adminów po prostu wytłumaczyć dla ctka żeby nie karniakował w głowę tylko normalnie w ciało, i nie faworyzował więźniów. 

Na pewno ani poprostu100 nie dostanie nic za takie małe przewinienia i tam samo rastafari. 

Skarga została przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności