Rastafari Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick: Rastafari Imię: Bartosz Wiek: 17, niedługo 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: Jestem osobą obiektywną, trzymam dystans do ludzi i staram się pomagać i nie pchać się w kłótnie. Dobrze oglądam demka(naiz ocenisz? shsh) bo miałem okazje je również rozpisywać w skargach oraz dla opiekunów. Od ~530 dni nie dostałem żadnego prawdziwego commsa, co może potwierdzić, że się zmieniłem od czasu gdy miałem kilka kadencji na posadzie admina jaila, z którego jest większość skarg i że nie pcham się w bagno. Jestem pomocna i pracowitą personą Doświadczenie w ocenianiu demek: Dobre(prawda naiz? ) Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat niedługo? A sam nie wiem hahah Ile czasu poświęcam forum dziennie: Staram się być ciągle aktywny. Znajomość SM: Trójeczka/ czwóreczka Link do profilu steam: Rastafari Kontakt: Steam; Discord (rastafari#1064) Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Rastafari 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Jestem na TAK +pomocny +pracowity (bardzo) +miły +ogarnięty +chęci +czas Jako Opiekun mogę się dość dobrze wypowiedzieć o rastafarim, zawsze jak zapytam o pomoc jest skłonny mi ją użyczyć, jeden z nielicznych osób które mają chęci i ambicje żeby cokolwiek robić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 na Tak +miły +ogarniaka +chęci +pswięcenie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Na Tak +Miły +Ogar +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 nie znam Cię jakoś długo, ale jestem na tak + miły, + obiektywny, + ogromne chęci, + pomocny, + miły chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 wielkie na tak +obiektywny +miły +pomocny +ogrania +jest już dosyć długo na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Aktualnie nie widzę innej opcji niż przyjęcie tego oto kandydata. TAK +Pomocny +ogarek +staż = ogromna aktywność na jb swojego czasu +admin jb ( większość skarg jak nie 99% dot. jb) Niech zostanie sprawiedliwym xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Na tak +Milutki +stary areniak +nie dawno wróciłeś do stałej gry a już totalny focus aby jak najlepiej wesprzeć arenke +ładne podanie +przedszkolanka (admin jb) giga czadem jesteś rastafari nie zmieniaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Na tak opanowany i ogarnięty człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Jestem na Tak! Pomimo, że się poznaliśmy i widzieliśmy na JB, to potrafiłeś pomóc poza nim. +miły +pomocny +nie konfliktowy, dlatego ma czyste commsy +Bartuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 na tak +dobry zawodnik +miły +pomocny +jest gotowy do robienia czasochłonnych rzeczy np. przez 2 dni ciągle robił respy na mapach serwera jabilbreak +humor hahah +Rastafariuesz Paweł mam twój adres -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi