ProGram Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) @ kacperk49 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kacperk49 Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Podczas dyskusji z adminem na temat kary ktora dostalem wczoraj dostaje bezpodstawnego kicka z powodem ochlon pomimo tego, ze normalnie rozmawialem Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb jak zwykle Data i godzina zdarzenia: 12.03.2023 20:30 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) jb_urwis 12.03.2023 5runda Edytowane 12 Marca 2023 przez ProGram aaaaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Od dyskusji masz forum/dc/ts nie każdy chcę wysłuchiwać twoje gorzkie żale jak i za przeproszeniem "Darcie ryja "do mikrofonu i przekrzykiwanie Haqu. ( tak dostał kicka z powodem "ochłoń" ) Po za tym, polecam rundę dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, kacperk49 napisał: Od dyskusji masz forum/dc/ts nie każdy chcę wysłuchiwać twoje gorzkie żale jak i za przeproszeniem "Darcie ryja "do mikrofonu i przekrzykiwanie Haqu. ( tak dostał kicka z powodem "ochłoń" ) Po za tym, polecam rundę dodać Ale taki stilleto naduuzywajacy cala mape ci juz nie przeszkadzal? Inne wyzywiska ktore padly na serwerze tez Ciebie nie interesowaly? Tylko moja rozmowa z adminem. Pozatym mogles mnie upomniec, zebym skonczyl dyskusje a nie mnie kikujesz. I wlasnie haqu nie ma permisji zeby zrobic to samemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Marca 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi