Skocz do zawartości

Podanie na UBT

Udostępnij

PoProstuKsawery

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: PoProstuKsawery
Imię: Ksawery
Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: A więc witam , przede wszystkim mimo ,że w społeczności jestem od niedawna myślę ,że bardzo się zaaklimatyzowałem , ponad miesiąc temu mówili mi ,że nie poradzę sobie jako admin JB grając od miesiąca a mam już ponad miesiąc " stażu " i ponad sto przegranych godzin i wydaje mi się ,że radzę sobie naprawdę świetnie w tej roli . W poprzednim podaniu już pisałem ,że z trybem JailBreak  mam do czynienia od lat , więc siłą rzeczy mam również i bardzo duże pojęcie o tym trybie . Do czego dążę? Już odpowiadam , głównie zażalenia graczy pochodzą od strony serwera Jailbreak więc na pewno  sobie z tymi skargami poradzę . Jestem bardzo aktywnym graczem przeznaczającym bardzo dużo czasu na naszą społeczność czy po prostu granie na ulubionym trybie wspomnianym wyżej . Jestem w stanie obiecać ,że skargi pod moją pieczą będą rozpatrywane maksymalnie do jednego dnia . 
Doświadczenie w ocenianiu demek: Pamiętam jak weszła możliwość oglądania demek wygenerowanych losowo przez CSGO , i orzekanie wyroku na graczu , czy Cheatuje czy też nie. Podczas posiłku zawsze sobie odpalałem owe demko i grzecznie donosiłem dla valve o podejrzanych typkach . Potrawie się posługiwać komendą pod skrótem klawiszowym SHITF+F2 (Skipowanie fragmentów , przechodzenie z rundy do rundy , itd... ) .
Jak długo gram w CS:GO?:  Od 2016 roku 
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Sprawdzam forum z rana potem po pracy/szkole a jak jestem w domu to mam odpalone forum w tle , więc można by rzec ,że jestem aktywny prawie non stop :D 
Znajomość SM: 3/10 
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198276201504/
Kontakt: PoProstuKsawery#7117

• Lubię to! 2
  • Wrr! 1
  • WTF 1
  • Haha! 1

• Moderator
14 godzin temu, kingu napisał:

za mały staż na tą rangę 

image.png vs Twoje image.png
Jak on dłużej ma konto na forum niż Ty xD
Poza tym co to zmienia, skoro można być długo, ale nic nie robić :c

chęci, admin jb, dużo czasu wolnego

na tak

• Lubię to! 1
  • Kocham to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności