PoProstuKsawery Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Nick: PoProstuKsawery Imię: Ksawery Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: A więc witam , przede wszystkim mimo ,że w społeczności jestem od niedawna myślę ,że bardzo się zaaklimatyzowałem , ponad miesiąc temu mówili mi ,że nie poradzę sobie jako admin JB grając od miesiąca a mam już ponad miesiąc " stażu " i ponad sto przegranych godzin i wydaje mi się ,że radzę sobie naprawdę świetnie w tej roli . W poprzednim podaniu już pisałem ,że z trybem JailBreak mam do czynienia od lat , więc siłą rzeczy mam również i bardzo duże pojęcie o tym trybie . Do czego dążę? Już odpowiadam , głównie zażalenia graczy pochodzą od strony serwera Jailbreak więc na pewno sobie z tymi skargami poradzę . Jestem bardzo aktywnym graczem przeznaczającym bardzo dużo czasu na naszą społeczność czy po prostu granie na ulubionym trybie wspomnianym wyżej . Jestem w stanie obiecać ,że skargi pod moją pieczą będą rozpatrywane maksymalnie do jednego dnia . Doświadczenie w ocenianiu demek: Pamiętam jak weszła możliwość oglądania demek wygenerowanych losowo przez CSGO , i orzekanie wyroku na graczu , czy Cheatuje czy też nie. Podczas posiłku zawsze sobie odpalałem owe demko i grzecznie donosiłem dla valve o podejrzanych typkach . Potrawie się posługiwać komendą pod skrótem klawiszowym SHITF+F2 (Skipowanie fragmentów , przechodzenie z rundy do rundy , itd... ) . Jak długo gram w CS:GO?: Od 2016 roku Ile czasu poświęcam forum dziennie: Sprawdzam forum z rana potem po pracy/szkole a jak jestem w domu to mam odpalone forum w tle , więc można by rzec ,że jestem aktywny prawie non stop Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198276201504/ Kontakt: PoProstuKsawery#7117 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 nie -nieogarnie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 jestem na nie za mały staż na tą rangę jeszcze lekko nie ogarniasz 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Jak najbardziej na tak - ok godziny w cs - zna serwer z którego jest 90% spraw - ładnie napisane podanie Wszystkiego idzie się nauczyć z czasem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 11 Marca 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 14 godzin temu, kingu napisał: za mały staż na tą rangę vs Twoje Jak on dłużej ma konto na forum niż Ty xD Poza tym co to zmienia, skoro można być długo, ale nic nie robić :c chęci, admin jb, dużo czasu wolnego na tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Na nie xd -nieogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Na nie - za mały staż na tą rangę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 11 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi