PoProstuKsawery Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Rodzaj: zakazanie regulaminowo zakazania używania przywilejów vipa svipa podczas prowadzenia bedac w CT Opis: większość osób zakazuje podczas zabawy używania przywilejów svipa i vipa ponieważ chcą dać przewage dla osób które tej usługi nie posiadają co jest dla mnie skrajnie głupie, bo jeśli kupiłem sobie vipa a nie mogę go używać to po co on jest ? Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: myślę że jest to dobry pomysł ponieważ osoby które mają przywilej będą go mogli w końcu używać (sorka za składnie zdań ale spałem w tym tygodniu po 2 /3 godziny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdar1uNqq Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Warden może zrobić tak raz na rundę, tj. do jednego typu zabawy, więc na dłuższą metę i tak jest przewaga vipków Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi