South Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Witam, Gdzieś tam hen daleko założyłem podobny temat (nie mogę go znaleźć, może został usunięty). Miło by było, jakby się ktoś pochylił nad temat modeli dostępnych w sklepie na serwerze. A dokładniej, chodzi mi o dodanie tematu z wyglądem dostępnych modeli na serwerze JB. Ja wiem, że istnieją strony, gdzie dane modele są wyłuszczone, ale miło by było, gdyby na stronie "ArenaSkilla" był dodany temat z grafikami dostępnych modeli skinów na serwerze JB, wraz z podanym kosztem danego modelu. Kiedyś taki temat na forum widziałem, a teraz ni kiego nie mogę odnaleźć. Miło by było, jakby się ktoś nad tym tematem pochylił. Pozdrawiam, South?! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 20 Lutego 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Ostatni raz Cię upominam na temat stosowania wzorów. Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi