South Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Witam, Gdzie się podział temat na forum, odnośnie wyglądu skinów na serwerze JB? Był wcześniej, a teraz za chiny ludowe nie mogę znaleźć. Coś się usunęło? Czy ja odpowiedniego tematu nie mogę znaleźć? Jedynie po wpisaniu komendy !models na serwerze, pokazuje nazwy i koszt modeli. Nigdzie nie mogę znaleźć jak wyglądają. Pozdrawiam, South?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 (edytowane) brak wzoru ale no dobra skiny znajdujesz w necie wpisując jego nazwe np deadpool model csgo @ ProwokatorAkaSouth filmik: klip.mp4 Edytowane 18 Lutego 2023 przez FejmioR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdar1uNqq Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Fejmik rozwiązał Twój problem. Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi