Kokonek Opublikowano Środa o 01:00 Udostępnij Opublikowano Środa o 01:00 Rodzaj: (Nowa rzecz / Modyfikacja istniejącej rzeczy) Modyfikacja istniejącej rzeczy Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) Pozwala to na podniesieniu przez więźniów (na niektórych mapach po prostu leżą jako "broń" do podniesienia) zeusa w celu zamrożenienia strażka na np 3sek, może być to również dodatkowe ulepszenie do gangu (np 5% na dostanie go na początku rundy) Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer) Jak już wspomniałem, leżą na niektórych mapach bezcelowe, żeby to zbalansować można to również dodać dla drużyny strażników. Wydaję mi się że jest to w stanie ciekawie urozmaicić rozgrywkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano Środa o 01:53 Udostępnij Opublikowano Środa o 01:53 Jeżeli chodzi o te zausy leżące na mapach jest to spowodowane tym że ct zmienia broń pod !g i automatycznie zostawia pod sobą zeusa Ale co do propozycji, jestem na nie, patrząc na to że od naprawy freeze smok'a bunt przez zamrożenie tym granatem dymnym stał się prostrzy, a po za tym nie widze w tym nic co miało by urozmaicić grę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano Środa o 15:25 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:25 Nie podoba mi się propozycja , bo są już smoke które zamrażają (jak wymyślisz coś lepszego z zeusami to pomyślimy) Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi