Skocz do zawartości

Skarga na Administracje

Udostępnij

Heniohamulec

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Hannesseyyyy/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Lucynka16/,https://steamcommunity.com/profiles/76561198080863367/

Nick oskarżonego: Lucy Haqu 
Opis sytuacji: No ogólnie administracja wypisana w obecnej skardze nie grzeszy inteligencja ponieważ obnażyli serwer faworyzacja w moja stronę gdyż Gdy Pan Skqubany wbił na serwer przywitał się w sposób nie kulturalny po czym ja mu odpowiedziałem również w nie kulturalny sposób zdaniem administracji porównując go  do tygrysa Szablozębnego, Ja dostaje kicka z powodu Ostrzeżenie. Po czym gdy wbijam na serwer próbuje wytłumaczyć danej administracji ze porównanie go do tego zwierzęcia Nie była  to zła intencja w stronę squbanego dostaje kicka po raz drugi. Inni nie dostają żadnego ostrzenia, Jaki później dostałem muta za oto słowo nie pamiętam w jakich okolicznościach zostało użyte wobec osób trzecich. 
Serwer: jailbrak

Data i godzina zdarzenia: 2023-01-19 20:10 , 20;50 około 
Dowody: demo mapa jb_oasis runda pierwsza do ostatniej 

• Smutne. 1
  • WTF 3
  • Haha! 1
  • Kocham to! 2

10 minut temu, Heniohamulec napisał:

No ogólnie administracja wypisana w obecnej skardze nie grzeszy inteligencja ponieważ obnażyli serwer faworyzacja w moja stronę

Co? XD

10 minut temu, Heniohamulec napisał:

Gdy Pan Skqubany wbił na serwer przywitał się w sposób nie kulturalny

Wbicie na serwer i powiedzenie  "Cześć panienki",  a  "o  Szablozębny" to chyba  porównania nie mają 

12 minut temu, Heniohamulec napisał:

po czym ja mu odpowiedziałem również w nie kulturalny sposób zdaniem administracji porównując go  do tygrysa Szablozębnego,

:WeirdChamp:

13 minut temu, Heniohamulec napisał:

Ja dostaje kicka z powodu Ostrzeżenie

Albo  dostajesz słownie, albo inaczej:peeposhrug:

14 minut temu, Heniohamulec napisał:

Po czym gdy wbijam na serwer próbuje wytłumaczyć danej administracji ze porównanie go do tego zwierzęcia Nie była  to zła intencja w stronę squbanego dostaje kicka po raz drugi.

No tak  ani troszeczkę zła :OMEGALUL:

15 minut temu, Heniohamulec napisał:

Inni nie dostają żadnego ostrzenia, Jaki później dostałem muta za oto słowo nie pamiętam w jakich okolicznościach zostało użyte wobec osób trzecich. 

Dostawali, dostawali  proszę tu nie  farmazonić.

17 minut temu, Heniohamulec napisał:

Jaki później dostałem muta

10 minut bez podanego powodu  :pepethink:

• Lubię to! 1

Ty też nic nie wnosisz, bo reszta jest na demku / SPAM 

Przez xdar1uNqq,

Sytuacja:

1 ostrzeżenie słowne ode mnie za wyzwanie graczów od psów na chacie.

2 ostrzeżenie - Squbany wchodzi na serwer i koleżeńsko dla śmiechu rzuca "co tam panienki" na co Heniohamulec po ostrzeżeniu kieruje osobowo słowa, że "szablozębny" wszedł na serwer. Ponieważ ich zdaniem gracz ten ma specyficzną wymowe a wyzwisko było jakby ukryte i pod znakiem zapytania wiedząc, że dostał ostrzeżenie kickuje gracza. Mimo, że każdy z graczy wiedział do kogo to jest potwierdzając śmiechem.

3 mute- za nazwanie gracza szybko dwukrotnie słowem za które dostał kick.

"ze porównanie go do tego zwierzęcia Nie była  to zła intencja" za każdym razem mówiłeś to słowo osobowo. "ten", "on" demko.

• Lubię to! 1

Usuwam. 

Przez xdar1uNqq,

Również nic nowego nie jest wniesione / SPAM 

Przez xdar1uNqq, , edytowane

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności