Heniohamulec Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Hannesseyyyy/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Lucynka16/,https://steamcommunity.com/profiles/76561198080863367/ Nick oskarżonego: Lucy Haqu Opis sytuacji: No ogólnie administracja wypisana w obecnej skardze nie grzeszy inteligencja ponieważ obnażyli serwer faworyzacja w moja stronę gdyż Gdy Pan Skqubany wbił na serwer przywitał się w sposób nie kulturalny po czym ja mu odpowiedziałem również w nie kulturalny sposób zdaniem administracji porównując go do tygrysa Szablozębnego, Ja dostaje kicka z powodu Ostrzeżenie. Po czym gdy wbijam na serwer próbuje wytłumaczyć danej administracji ze porównanie go do tego zwierzęcia Nie była to zła intencja w stronę squbanego dostaje kicka po raz drugi. Inni nie dostają żadnego ostrzenia, Jaki później dostałem muta za oto słowo nie pamiętam w jakich okolicznościach zostało użyte wobec osób trzecich. Serwer: jailbrak Data i godzina zdarzenia: 2023-01-19 20:10 , 20;50 około Dowody: demo mapa jb_oasis runda pierwsza do ostatniej 1 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 10 minut temu, Heniohamulec napisał: No ogólnie administracja wypisana w obecnej skardze nie grzeszy inteligencja ponieważ obnażyli serwer faworyzacja w moja stronę Co? XD 10 minut temu, Heniohamulec napisał: Gdy Pan Skqubany wbił na serwer przywitał się w sposób nie kulturalny Wbicie na serwer i powiedzenie "Cześć panienki", a "o Szablozębny" to chyba porównania nie mają 12 minut temu, Heniohamulec napisał: po czym ja mu odpowiedziałem również w nie kulturalny sposób zdaniem administracji porównując go do tygrysa Szablozębnego, 13 minut temu, Heniohamulec napisał: Ja dostaje kicka z powodu Ostrzeżenie Albo dostajesz słownie, albo inaczej 14 minut temu, Heniohamulec napisał: Po czym gdy wbijam na serwer próbuje wytłumaczyć danej administracji ze porównanie go do tego zwierzęcia Nie była to zła intencja w stronę squbanego dostaje kicka po raz drugi. No tak ani troszeczkę zła 15 minut temu, Heniohamulec napisał: Inni nie dostają żadnego ostrzenia, Jaki później dostałem muta za oto słowo nie pamiętam w jakich okolicznościach zostało użyte wobec osób trzecich. Dostawali, dostawali proszę tu nie farmazonić. 17 minut temu, Heniohamulec napisał: Jaki później dostałem muta 10 minut bez podanego powodu 1 Ty też nic nie wnosisz, bo reszta jest na demku / SPAM Przez xdar1uNqq, 19 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Sytuacja: 1 ostrzeżenie słowne ode mnie za wyzwanie graczów od psów na chacie. 2 ostrzeżenie - Squbany wchodzi na serwer i koleżeńsko dla śmiechu rzuca "co tam panienki" na co Heniohamulec po ostrzeżeniu kieruje osobowo słowa, że "szablozębny" wszedł na serwer. Ponieważ ich zdaniem gracz ten ma specyficzną wymowe a wyzwisko było jakby ukryte i pod znakiem zapytania wiedząc, że dostał ostrzeżenie kickuje gracza. Mimo, że każdy z graczy wiedział do kogo to jest potwierdzając śmiechem. 3 mute- za nazwanie gracza szybko dwukrotnie słowem za które dostał kick. "ze porównanie go do tego zwierzęcia Nie była to zła intencja" za każdym razem mówiłeś to słowo osobowo. "ten", "on" demko. 1 Usuwam. Przez xdar1uNqq, 19 Stycznia Również nic nowego nie jest wniesione / SPAM Przez xdar1uNqq, 19 Stycznia, edytowane 19 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Ps. Prosiłbym o sprecyzowanie zdania „obnażyli serwer faworyzacja” bardzo jestem ciekaw xd Edytowane 19 Stycznia przez kacperk49 1 1 2 1 Nic nie wnosisz, SPAM Przez xdar1uNqq, 19 Stycznia, edytowane 19 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi