exood Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/my/ Discord: ! sajdx#9550 Nick na serwerze: exood.<3. Dlaczego warto dać mi szansę?: Ponieważ jestem osobą bez konfliktową, staram się pomagać nowym graczom jestem osobą spokojna, nie używam wulgaryzmów i nie faworyzuje graczy, przede wszystkim chciałbym pomóc obecnej administracji i zdaje sobie sprawę z obowiązków które na mnie zostaną nałożone jeśli się dostanę na to stanowisko, mam nadzieję że dacie mi szansę się wykazać Doświadczenie: tak byłem 3 lata temu przez około miesiąc Od kiedy grasz w CS:GO?: 2018 W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 15-22 LinkGT: https://www.gametracker.com/player/exood.<3./146.59.31.130:27015/ Znajomość SM: 3/5 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: aktualnie przechodzę mutacje Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusza Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Na tak + Aktywność + Znajomość Sm + Bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Na tak + Bezkonfliktowy + Aktywność + SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia nie znam cie ale po opiniach wydajesz się spoko mordą na tak +aktywność +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtorek Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Na tak +aktywność +SM +Bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Na NIE +aktywność + doświadczenie -/+ to że nie potrzebnie piszesz bezkonfliktowy - nie było cie od samego otwarcia hns i do tej pory ciebie nie widziałem wielkie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiMikxd Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Na tak +aktywność +SM Na okres próbny spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia No jak przyszły opiekun pisze żeby okres próbny to niech będzie. Okres próbny 2mc Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi