Fuel Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Cześć jestem Jakub mam 18 lat,interesuję i zajmuję się Informatyką Śledczą. Uczęszczam do Technikum na kierunek Technik Informatyk - w wolnym czasie gram w Counter Strike Global Offensive i wypowiadam się na różnych forach. Na forum dołączyłem ponieważ powracam do gry na serwerach typu: JailBreak bardzo dawno temu na innych sieciach obejmowałem tam stanowisko administratora i bardzo mi się ta funkcja podobała. Wbrew pozorom jak nie ma się co robić to można wejść na JailBreak i pilnować porządku. Jestem osobą miłą oraz sympatyczną - szybko nawiązuję nowe znajomości i bardzo szybko się uczę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Witam Jakubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi