kesuw0w Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199405546719/ Discord: kesu#3477 Nick na serwerze: 𝙠𝙚𝙨𝙪 Dlaczego warto dać mi szansę?: Mam doświadczenie, nie jestem toxic, chce żeby serwer się rozwinął, wiem, że mam małą liczbę przegranych godzin, lecz to nadrobię, to jest jedyny serwer retakes, który mi się spodobał, na żadnym innym nie gra mi się tak dobrze. Doświadczenie: Tak, jak wspomniałem posiadam doświadczenie, byłem parę miesięcy adminem, pozniej zająłem posadę moderatora forum, a następnie prowadziłem swój serwer. Od kiedy grasz w CS:GO?: Będzie już z 5-6 lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: Różnie przeważnie po południu, wieczorem, w nocy. Link GT: https://www.gametracker.com/player/𝙠𝙚𝙨𝙪/54.38.135.239:30010/ Znajomość SM: 4/5 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Narazie nie -aktywnosc od 3dni -jesteś swiezym kontem, bez odznak. kazdemu kto dostaje admina po tygodniu się nudzi wiec jak twoja aktywnosc się utrzyma przez tydzień to dostaniesz na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 No to konto steam nie koniecznie zachęca. Na tak anyway, serwer ma mało adminów więc przyda się tam ktoś z doświadczeniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 20 godzin temu, #$Monster$# napisał: Narazie nie -aktywnosc od 3dni -jesteś swiezym kontem, bez odznak. kazdemu kto dostaje admina po tygodniu się nudzi wiec jak twoja aktywnosc się utrzyma przez tydzień to dostaniesz na tak Skomentował eś to jakbyś był tutaj kimś ważnym. NA TAK +SM +Chęć +Mało adm 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi