NTM Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Nick: NTM Imię: Szymon Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: Chciałbym zostać "Global Adminem", aby pilnować porządku na serwerach (Na retake, 1vs1 jest bardzo mało adminów) Od ponad roku gram na serwerach AS, na większości z nich byłem Administratorem. Ostatnio Aktywność mi spadła, przez testy gimnazjalne, które piszę za 3 dni, lecz po ich napisaniu wszystko wróci do normy. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem Adminem na: 1vs1, Retake, Only AWP, FS, 3Maps, Only Mirage. Obecnie jestem w ACT. Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram ponad 4 lata.. Mam przegrane 4787h. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum wchodzę co kilka godzin i sprawdzam czy jest coś nowego. Znajomość SM: 6/10 Link do profilu steam: KLIK Mikrofon: Tak Kontakt: Steam, Forum, TeamSpeak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 NTM weź się za AntiCheat bo widzę że mało aktywny jesteś Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi