KIJO Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Siema, odrazu na wstępie dodam, tak wiem to nie jest odpowiedni dział do tematu, ale chodzi o to że chciałem sobie wbić na serwer zobaczyć jak co wygląda, ale za każdym razem jak wchodzę na serwer to mi csa wywala. Proszę o pomoc może ktoś już tak miał i umie to naprawić pozdrawiam.@ DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Wywala csa to słaby opis, spójność plików > sprawdź na innych serwerach as > wpisz connect ip hns w konsoli i zobacz na którym kroku wywala - jeśli jest tam ścieżka do pliku to usuń plik i zrób spójność. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Ja polecam pliki csa usunąć wszystkie (najprościej) i wtedy zweryfikować pliki (może masz jakieś pliki pobugowane czy coś), pobierze to wtedy ci przy wchodzeniu na serwer tylko te pliki, które są potrzebne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 29 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Nie jest to błąd, który wpływa na rozgrywkę na serwerze. Zrób to co polecili ci @ DOMINO i @ 7days Zgłoszenie przyjęte Błąd zostanie niedługo naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi