EzBucks_YT Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198298281807/ Discord: EzBucks_YT#2951 Nick na serwerze: ✘EzBucks_YT✘ Dlaczego warto dać mi szansę?: Posiadam doświadczenie już z serwerem HNS jak i w adminowaniu i chce pomóc w utrzymaniu porządków Doświadczenie: Byłem adminem na wcześniejszych HNS na arenie skilla i sprawowałem tą role przez długi czas Od kiedy grasz w CS:GO?: około 6 lat z małymi przerwami W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: gram o różnych porach ale najczęściej od 17-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/✘EzBucks_YT✘/146.59.31.130:27015/ Znajomość SM: 2/5 Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin admina?: TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Na Tak +były admin hns +miły +mutacja +pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Na tak +doświadczenie na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Tak +Miły +Pomocny +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 +ogarnie +raczej bez kijca +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Na tak +Miły chłopak +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Na +pomocny +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnergicPower2800 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 na tak szczodry cierpliwy ambitny śmieszny bardzo miły pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Tak miły pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telkor_EZZ Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 na tak mily człowiek pomocny zabawny :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niequerq Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Tak, niech ma szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi