Wrobel Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Link do profilu steam: LINK Discord: Wróbeł#1061 Nick na serwerze: Wróbeł Dlaczego warto dać mi szansę?: Jestem dosyć doświadczony w byciu adminem na hns miałem go na tamtym serwie przed rok a jak na razie żadnego admina nie ma, jestem miły pomocny jaki bez strony, pomagam nowym gracza w zapoznaniu się z nowym serwerem, ponad to słyszałem ze na serwerze jest łamana konstytucja czemu trzeba zaradzić. Doświadczenie: Admin Only Mirage , 1vs1 , HNS , COD MOD Od kiedy grasz w CS:GO?: 3736 godzin , 5lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 10 - 23 Link GT: LINK Znajomość SM: 3/5 Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin admina?: TAK 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Na +/-sm +doświadczenie +mutacja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 +doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Na tak + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Na tak. aktywny doswiadczony mało płacze nic tylko brać 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 tak poczucie humoru doświadczony przyleciał specjalnie po admina czemu by mu nie dać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Na Tak +sm +doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiiter26 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Na tak + Doświadczenie + Miły z poczuciem humoru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 +doswiadczenie +git +sm +aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feeejmiorr Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 tak +ogarek +dośw wrubelek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiMikxd Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) na tak ogar wiek Edytowane 30 Listopada 2022 przez MikiMik1213456 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuerQ Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Na tak +ogar +kultura +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi