mxkaras Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) mxkaras<3 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem dość aktywnym graczem na serwerze, wchodze na jb pograć, czasami gdy nie ma żadnego admina, dzieci się drą, wyzywają, dlatego chciałbym je uspokajać, nie jestem toksyczny, nie mam problemów do innych Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jakieś pojęcie mam Jak długo gram w CS:GO?: 4-5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9/19 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 26 Listopada 2022 przez mxkaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 26 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 @ mxkaras Zapoznaj się z tym tematem i napisz nowe podanie. Dodaj tam również GT Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi