mazzkot13579 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Nick maszkot 13579 Nick admina: Arktyczny Długość bana:perm Data i godzina:nie pamiętam Serwer: JB Powód bana:spec fk (chodzi o to ze niby zabilem osoby bez podstawnie ) Mapa: ne pamiętam po pierwsze: niby mnie nie bylo slychac i dlatego nikt nie wykonywal moich polecen, jest to nie prawda, byl chaos i kazdy cos mowil dlatego mogl ktos mnie nie slyszec po drugie: mam sprawny mikrofon i zawsze mnie slychac po tym jak dostalem ct bana odezwalem sie i kazdy mnie slyszal po trzecie : zabilem tylko 5 osob a nie 8 co swiadczy o tym ze nie powinienem dostac perma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Nikt Cię nie słyszał, bo się nie odezwałeś. Kara zostanie zmieniona 5 spec fk - 10080 (1tyg) - maszkot Odwołanie od bana zostało przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi