_antek Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Nick: kingImię: Antoni Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem juz na arenie dluzszy czas spolecznosc mogla mnie poznac z lepszej jak i gorszej strony, wiem ze moje niektore decyzje byly w przeszlosci kontrowersyjne ale staram sie zeby nie byly. W obecnym skladzie AcUb/team posiadam nawiekszy staz biorac pod uwage ostatnie podanie naiza, jestem ambitnym chlopakiem i staram sie kazda swoja prace wykonywac na 100% Jest nowy wlasciciel i to jest dobra okazja zeby pokazac sie z lepszej strony Myśle zebym sobie poradzil jako moderator Doświadczenie w moderowaniu: Nie mam ale szybko sie ucze Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3-4h Coś o sobie: Chodze do 3kl technikum informatycznego, interesuje sie pilka nozna oraz grami komputerowymi. Jestem kibicem Liverpoolu oraz Realu. Obecie mieszkam w malym miescie pod wroclawiem Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Act od ponad 1,5roku kilkukrotny admin serwerow : Only mirage Jailbreak Retakes 1/2/3 (jak jeszcze byly) Deathrun v2 jak byl Kontakt: dc, steam, forum dc: kingu#8824 steam: *KLIK* forum: *KLIK* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 9 godzin temu, kingu napisał: jestem ambitnym chlopakiem i staram sie kazda swoja prace wykonywac na 100% Jako act/ubt nic nie robisz. Twoja ostatnia rozpiska to mem z której nic się nie da dowiedzieć, dodatkowo potrafisz nie obejrzeć demka z odwołania, z racji że grałeś z daną osobą 9 godzin temu, kingu napisał: Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3-4h Lekko ponad dzień na forum tego nie pokazuje Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Nie @ asaso odwala za was cała robotę mala aktywnosc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 49 minut temu, #$Monster$# napisał: @ asaso odwala za was cała robotę Nie mogę się z tym zgodzić Naiz robi równie dużo - może na ilość zrobiłem więcej ostatnio, ale na treść, to on raczej jest tym, który "prowadzi" Anyways Biorąc pod uwagę wszystkie aspekty kwintesencji tematu, nie mogę tutaj zostawić jednoznacznej pozytywnej oceny. 11 godzin temu, kingu napisał: Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3-4h kłamstwo Nawet ze względu na ilość miejsc i kandydatów, nie mogę stawiać Cie jako faworyta. -lepszy kandydat ( niestety) -czas spędzony fizycznie na forum ( nie jest on mały, ale jak na podany jest nieproporcjonalny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 nie -gorszy niż dariun -aktywnosc tak jak moja xd +mily chlopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 16 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi