Haqu Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198080863367/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199218273265 Nick oskarżonego: Mały głód Opis sytuacji: Chlop składa na mnie skargi robiąc jeszcze gorsze rzeczy.. Na mapie jb_america, "uwziął" się żeby mnie zabijać i licząc tylko moje freekille jest ich 6. Zabijanie jeszcze przed otwarciem cel. Zabijanie na freedayu. Zabijanie mnie gdy wykonuje polecenia i wmawianie, że nie wykonałem polecenia. Wyzywanie mnie od różnych upośledzeńców międzyinnymi (3 runda dema po jego freekillu na mnie). Skargę również pisze z powodu następnej z koleji recydywy za specjalne zabijanie mnie, w celi i na życzeniu (Proszę o sprawdzenie Histori banów) Serwer: JB Data i godzina zdarzenia:jb_america_mp 00:51 do 01:23 (rundy zdarzenia od freeday'a do 4 rundy) Edytowane 30 Października 2022 przez Haqu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) Mały Głód - ctban 10080 - 5 spec fk Mały głód - mute 120 - liczne prowokacje@ xdar1uNqq Arktyczny, który jak mniemam ma admina( bo dal jakiegos muta) nie zareagował na te freekille, powtarzając wielokrotnie "ja musze klipa zobaczyć" następnie admin przedłuża runde, myśląc 3 minuty nad lr'kami, następnie gada pol godziny sam nie wiem o czym, daje mute arabowi ( słusznego), po czym daje małemu głodowi kilka ostrzeżeń, pomimo dużo większej wagi czynu. Jeden z graczy (sajmon) ma mute do nadania, obecni na serwerze informują o tym admina - brak reakcji zachowanie niefajne panie admin Spoiler haqu: "jakbys kiedys chcial na mnie pisac skarge, to pamietaj, ze mam te demka" ^ taki smaczek Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Edytowane 30 Października 2022 przez asaso 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi