Grzechu Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Link do steam: Grzechu Link do steam oskarżonego: Nie mam Nick oskarżonego: Dover Opis sytuacji: Ogólnie to wbijam sobie jb i dostaje gaga na 60 za napisanie że "SK4N3R to syn ściany i sufitu" i napisanie "dołner" trochę przesada, że od tak z buta dostaje gaga ale mniejsza. Postanowiłem skomentować decyzję admina na u@ pisząc "XDD" i dostałem bana na 120 za obrazę (Ban bezpodstawny) XDDD i jeszcze w między czasie po moim gagu pojawił się dziwny wpis od jednego graczy, który został podrobiony xDDD Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 20.24 02.10.2022 jb_jailbred_v5_final_fix runda -> wynik 2:6 Dowody: demko 20.24 02.10.2022 jb_jailbred_v5_final_fix runda wynik 2:6 1 1 Uzupełnij wzór - podaj link do swojego profilu Steam i profilu Steam oskarżonego Przez Tomgra, 2 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 1. Gag nadany z powodu również i spamu, jaki robiłeś na chacie. 2. Ban jak najbardziej nadany bezpodstawnie, iż jedynie mogę przypuszczać, że twój kolega z gangu specjalnie sfałszował wiadomość. Więc w tym przypadku powinienem nadać karę s3tce za obrazę zamiast tobie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Grzechu: a SK4N3R to syn sciany i sufitu Grzechu: DOŁNER gag jak najbardziej słuszny, wchodzisz sobie poprowokować to skąd zdziwienie? W dniu 2.10.2022 o 20:31, Grzechu napisał: tu gag dla s3tki a nie ban dla grzecha. @ xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdar1uNqq Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi