realfejmior Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/fejmiknatracku/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198088211170 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Kacperk49 Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) w 2 rundzie kacperk dal ze kto 1 przyniesie z surfa xm ma zyczenia kantos mi podrzucil xm kacperek o tym nie wiedzial powiedzial ze mam zyczenie pozniej maly glod powiedzial ze ma klipa i kacperek49 powiedzial ze jednak nie mam zyczenia i zrobil na mnie spec fk a jak dobrze wiemy ze jak warden mowi ze mam zyczenie to mam zyczenie nie moze mowic ze mam zyczenie a pozniej mowci ze nie mam i mnie zabija Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb Data i godzina zdarzenia: 14:10 dzisiaj Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) mapa facebook 14:10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Oszukałeś, wiec życzenia nie otrzymałeś. Dostałem info na od admina, ze widział jak oszukujesz. Kantos otrzymał ctbana za podrzucanie broni, ciebie zabiłem a kfy w zamian dałem w next. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arktyczny Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Oglądałem cię od początku jak Kacper powiedział że kto pierwszy przyniesie xma z surfa ma życzenie, zauważyłem ze masz xma w eq jeszcze przed wejściem na surfa, i nagle po chwili zacząłeś się drzeć ze masz xma i dałeś go Kacprowi, druga osoba która biła się o życzenie z tobą, krecki, wziął xma z surfa po tym jak oddałeś fakeowego xma Kacprowi, więc powiedziałem mu że oszukałeś, więc za to cię zabił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Skoro admin widzial ze oszukiwales to po co piszesz skarge?? odrzut Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi