malyglod Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199218273265/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198088211170 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kacperk49 Opis sytuacji: Siedzimy sobie wszyscy na serwerze miła atmosferka, śmiechy hihy no i był temat że nie ma admina na serwerze to ja powiedziałem, że kacperek siedzi niewidoczny (oczywiście żartem, bo nie miałem jak tego wiedzieć bo ani nie mam go w znajomych na steamie ani nic) po czym otrzymuje perma xdd, wbijam po chwili okazuje się, że jednak to taki prosty, a oczywisty błąd doświadczonego administratora serwera i informuję go żeby chociaż teraz nadał tego bana poprawnie i dostaje bana na 120 minut gdzie z tego co wiem jest przedział od 30 minut do 180 minut (pamiętajmy, że jest to pierwszy mój ban i nie wydaję mi się, że aż tak mu utrudniłem pracę, ponieważ była to ostatnia runda, w której tt grał już lr'ki z ct), również nadaje mi wcześniej gaga NA 2H za obrażanie osoby, która po stronie ct przeszkadzała wielokrotnie podczas zabawy, a on siedzi i nawet go nie upomni. Prowokuje innych graczy powtarzając "kto pytał" (zachowanie nie powiem kogo) i wywyższa się tym, że posiada permisje i myśli, że jest bezkarny. Brak ostrzeżeń dla nowych graczy (tym bardziej, że mam tylko 1 muta i gaga). Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): jb Data i godzina zdarzenia: 30.09.2022, 21:38 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia): Demko z mapy jb_dust2_v50, ostatnia runda ban, a gag godzina 21:24 (nie pamiętam, która runda) 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Perm to missclick zdjęty odrazu, niech ci koledzy na discordzie wytłumaczą choć swoją drogą info słaba rzecz ^^ Ignorantia iuris nocet Sprawdzałem akurat kogoś a ty celowo i cynicznie powiedziałeś to kolegom by czasami muta nie dostali ? Poważnie muszę ci mówić, że pisać do kogoś "kurwo jebana" jest sprzeczne z regulaminem i za to dostałeś gaga ? A i upominaliśmy z doverem f41tererka by nie jeździł tym autkiem zresztą na demku widać może zagłuszyli ci koledzy na discordzie xd 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 L 09/30/2022 - 21:22:59: Chat | (STEAM_1:1:629003768)[PANDY] mały głód: nie iwem ku*wo jebabna Po tym admin nadaje gaga na 120min - za długi, gracz ten posiada praktycznie zero commsow/ zero jakichkolwiek wczesniejszych upomnien a to jedyna wulgarna wiadomość jaką napisał powyższy gracz. 30:15 - Mały głód mowi na voice: "Admin nie wyszedł tylko siedzi na ukryju". Po tym perm missclickiem, a następnie ban na 120 - wg mnie za długo dałbym 30 ze względu na niską szkodliwość czynu. W dniu 30.09.2022 o 22:07, malyglod napisał: Prowokuje innych graczy powtarzając "kto pytał" Co do tego itd. nie dałeś rund a w podanych przez Ciebie nie zauważyłem takich sytuacji. @ xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdar1uNqq Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Tak jak pisałem w poprzedniej skardze, musisz zluzować @ kacperk49 z tymi długościami i powodami. Można upominać, a potem karać. Gag za długi, moim zdaniem i nie potrzebny, za takie coś co najwyżej bym ostrzegł gracza tj. jakieś spokój etc. Ban słuszny, ale za długi ~ Za takie przewinienia dajemy 30 maksymalnie 60 jesli to nie pierwszy raz. No ewentualnie mute dłuższego, żeby graczy nie tracić Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi