szwagieri Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Nick: szwagier Nick admina: ToruT Długość bana: Perm Data i godzina: 2022-09-01 20;01 Serwer: (mirage.arenaskilla.pl:30006) Powód bana: czitujesz Mapa; miragehttps://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:626082658&advType=steamid&Submit Ogl sprawa wygląda tak że niedawno kupiłem nową myszke z szybszym response time i debounce time wiec lepiej mi się strzela mam dużo klipów z serwera ogl na serwerze juz przegrywam ponad 3 miesiące bardzo boli mn ten ban iż nigdy na waszym serwerze nie czitowałem dzisiaj jakoś dobrze mi szło jakbyście mogli przejzeć demo z tej akurat gry byłbym wdzięczy żalezy mi na grze na tym serwerze, 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 26:42 - przed moim wychyleniem nagle zmieniłeś pozycję celownika na taką by mnie zabić ( wiem, że to dziwnie brzmi ale taka prawda)27:36 - przeskoczył ci celownik na głowę przeciwnika bo jak masz wh to instynkt działa tak, że spojrzałeś się na tego typa i potem chciałeś to ukryć nie widząc go specjalnie w ledderze Ogólnie sądzę, że wh jest posiadane choć dobrze się kryjesz tak jak s1nq kiedyś. Może zbyt pochopnie dałem bana bo tylko po 2 akcjach, ale według mnie one wystarczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Troche grasz podejrzanie ale daje ci ub bo nie mam 100% pewnosci czy jestes odpalem Odwołanie od bana zostało przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi