kacperk49 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198088211170/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę https://steamcommunity.com/id/fejmiknatracku/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ Fejmior Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Po raz kolejny brak poprawy w zachowaniu, świadczą o tym commsy, bany, życzenie śmierci graczom jak i administracji, wielokrotny spam z wyzwiskami na u@. Namiętny rasizm i omijanie go tekstami "Czarmuchy" do tego dochodzi antysemityzm "palony żyd" itp... Więc moim zdaniem nowi właściciele nowy perm wydaje mi się, że osoba która całkiem niedawno zgarneła takiego muta powinna sama dążyć do poprawy swojego zachowania a nie odstraszać innych graczy. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB głownie Data i godzina zdarzenia: od czasu zmiany właścicieli bo wtedy fejmik dostał unall Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) tutaj można sobie sprawdzić sb, poczekać na wypowiedzi administracji i jak wrócę do domu to będę dorzucał screeny itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Jeśli mogę się wypowiedzieć Pomimo szczerej sympatii do fejmika, troszeczkę nie rozumiem zdjęcia mu zarówno perm bana, mute i gaga. Jestem za daniem drugiej szansy, ale silence mógł zostać - po tym odbanowaniu nie widać żadnej poprawy w zachowaniu, co można stwierdzić na przykład po 15 commsach w tym miesiącu, z czego jeden na miesiąc za brak poprawy w zachowaniu. Rozumiem, że nowi właściciele mają troszkę inną polityke jeśli chodzi o kary permanentne, natomiast jak już "kacperk49" wspomniał w skardze, sekwencja się powtarza w tym przypadku Wyzywanie na voice -> mute -> wyzywanie na chatcie -> gag -> wyzywanie na u@ -> ban -> wyzywanie na pv i tak bez końca. Zgadzam po części z autorem, natomiast nie jestem za tym, aby fejmik wracał do permbana Uważam, że na razie mute powinien być przedłuzony do perm'a, po czym sytuacja poranna powinna być obserwowana - jeśli nadal nie będzie poprawy w zachowaniu, schemat permów fejmika musiałby się powtórzyć ;/ perm mute -> perm gag -> perm ban ;/ Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez mopez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Na ten moment nakładam silence na miesiąc. Po upływie tego czasu jeżeli nic się nie poprawi będę wydłużał karę o miesiąc. (Jeżeli za miesiąc nie poprawi swojego zachowania to dostanie silence na 2 miesiące itd.) Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi