rafik Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: rafik nick oskarżonego: ACForever Serwer: DRV2 Opis sytuacji: Nie ukrywam, że z wyżej wymienionym "ADMINEM", mam nieprzyjemną relację od dłuższego czasu, pominę fakt, że jako administrator powinien być on bezstronny, z czym na pewno nie będą się wiązać konflikty z innymi graczami, ale przejdę do rzeczy. ACForever wszedł na serwer, nie ukrywam, że go zaatakowałem i nie obyło się bez cierpkich słów, dziwi mnie natomiast fakt, że wdał się ze mną w sprzeczkę i odpowiadał mi tym samym, co chyba niekoniecznie przystaje osobie reprezentującej i dbającej o serwer, po chwili dostałem bana na 3 godziny z tytułu "obraza admina :(", co jest z tego, co wiem niezgodne z taryfikatorem banów, gdzie powinienem zostać OSTRZEŻONY LUB ZMUTOWANY, ew. następnie zbanowany. Proszę o upomnienie świeżo upieczonego "ADMINA" lub o usunięcie przyznanej rangi (na którą swoją drogą nie zasługuje z powodu niewystarczającej ilości godzin, no ale taka była decyzja góry). Dowody: Szkoda mi czasu na takie zabawy, więc prosiłbym o sprawdzenie logów, ew. jeśli demo będzie nieuniknione do rozwiązanie sytuacji, to je podrzucę z czasem. Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez rafik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 bylem świadkiem tej sytuacji no i przy mnie rafik nie wyzywal np ty kurw* mówił teksty np: dobra nie gadam z tobą wieś się lecz czy coś w ten deseń ale nie jestem pewny poniewasz odeszedłem na chwile od komputera wiedz może stało się coś więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dobra to tak mowiłes cały czas do mnie przez mikro pajacu itp itd ,logi po co logi jak mnie przez mikro wyzywałes i to nie jest juz pierwszy raz jak wbijam na serwer i wyzywasz ,upomniec upominałem cie przez mikrofon nie wyzywaj i kultura ty dalej swoje dostales bana za wyzywanie mnie ,moim zdaniem skarga do zamkniecia + Nie wdałem sie z tobą w sprzeczke i po chwili nie dostales bana dostales po 5/10min dopiero bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 @ ACforever otrzymuje upomnienie Nie wdawaj się więcej w kłótnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi