arise Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) 1x1d1x1d1x1 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) nie ma zadnego admina na 1v1 i moze byc duzo cheaterow i chcialbym tego zapobiec Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) doswiadczenie jakies mam mialem admina na jakims serwerze Jak długo gram w CS:GO?: pare lat z 6-7 bedzie W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: po poludniu Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) gt Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: stimek Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) 50/50 Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi