Shary Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Siemka zabawa polega na tym żeby napisać swój największy przypał żeby się stroche pośmiać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 A to ja zaczne. Pamiętam to było na ten sylwester pojechaliśmy do lidla po alko ale miejsca nie było w aucie to wbiłem się do bagarznika, mój kolega zaczą jechać na prawo I lewo zeby mnie obić usłyszałem policje haha kazali mu otworzyć bagarznik a potem Co dalej do Sami możecie się domyśleć ? Było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Najebałem się i wyjebałem się na krzaki i nieśli nie do domu hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 czemu ta zabawa nie lezy w koszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Na sylwestra upiłem się z kolegami a potem mnie spisywała policja 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Najebałem się i wyszedłem na środek drogi i celowałem pistoletem na kulki do samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi