Dzwiedz Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Nagroda gracza bez SVIPa VIPa wynosi 3 kredyty Nagroda gracza z VIPem wynosi 4 kredyty Nagroda gracza z SVIPem wynosi 6 kredytow Gdy sie wpisze komende !vip jest napisane ze vip dostaje x2 kredytow czyli powinien dostawac 6 zamiast 4 a w godzinach nocnych 12 zamiast 8 Komenda !svip pokazuje ze gracz dostanie x3 kredytow czyli powinien dostawac 9 zamiast 6 a w godzinach nocnych zamiast 12 az 18 Ja nie mam vipa/svipa i dostaje 3 kredyty za gre, moze powinien dostawac 2 i cos sie zepsulo albo dostaje za np bycie w gangu szczerze nwm, jezeli tak powinno byc i powiniem dostawac tego dodatkowego kredyta to sorry za zaistniala sytuacje poprostu nie mialem swiadomosci jezeli za cos dostaje tego kredyta w bonusie __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Tutaj ss z potwierdzeniami ze cos jest nie tak: Moje kredyty ile dostaje (zobacz chat) Kredyty gracza z VIPem: Kredyty gracza z SVIPem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) Nowy gracz dostaje 2 kredyty na start za czas spędzony na serwerze, po dołączeniu do grupy Arenasikla 😆 dostaje 3 kredyty za pobyt i wtedy VIP= 2*2 =4 kredyty, SVIP 3*2=6 kredytów Więc wszystko się zgadza Edytowane 29 Lipca 2022 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiedz Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 2 minuty temu, DOMINO napisał: Nowy gracz dostaje 2 kredyty na start za czas spędzony na serwerze, po dołączeniu do grupy Arenasikla 😆 dostaje 3 kredyty za pobyt i wtedy VIP= 2*2 =4 kredyty, SVIP 3*2=6 kredytów Więc wszystko się zgadza Dzk za informacje, warto wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi