Wylocik Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/coreee99/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/-wdsaxa/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)wdsaxa_a d-_-b Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Naduzywa mikrofonu na serwerze było 3 administratorów, zgłoszenia na u@ nie pomagały ;)). Znajdował się tam również nowy administrator kacperk49 ktory pisał w podaniu " na serwerze w ostatnim czasie ( szczególnie rano) zdarza się, że wchodzi ktoś zrobić sobie tyralnie i niestety nie ma w tym czasie obecnej administracji, więc chciałbym temu zaradzić." jednak ani troche temu nie zaradza. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 27.07.2022 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) jb_clouds_final5 (tutaj sa demka z dwóch rund, dużo naduzywania było jeszcze na rozgrzewce aczkolwiek tego nie mam zclipowanego) Tutaj clipy : EDIT: Screeny z prowokującym tagiem. https://imgur.com/a/S52wUEs https://imgur.com/a/wjBsy9X 1 1 1 Dodałem screeny na prośbę autora Przez Tomgra, 27 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 tylko dodam ze rzeczy typu ,,ty dziadzie'' albo cos takiego z kazdym na serwerze w moja strone to jest dla zartow i zezwalam zeby tak mowili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Niestety nie słyszałem wszystkiego co się działo gdyż odszedłem na moment od komputera, większość z urywków uważam po prostu za zwykłą rozmowę i nie potrafię sobie wyobrazić powodu dla którego wdsaxa miałby zostać ukarany. Faktycznie wdsaxa na nagraniu czasem coś krzyknie ale nie jest to ciągłe i każdemu się może zdarzyć. Jeśli chodzi o moją aktywność rano to jestem i ogarniam kiedy tylko mogę, staram się być coraz lepszym adminem każdego dnia, jeśli cię to nie zadowala to przepraszam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Admini na serwerze: @ inatimer@ kacperk49@ Crayzies. Rozpiska: Spoiler 04:45 - Krzyki Hennsesey ~ Kacper upomina. 05:10 - Hennessey znowu krzyczy ~ Kacper gigachad znow upomina. 08:28 - Saxa mowi nworda ~ Inatimer upomina. 10:00 - Admin Inatimer mowi, ze spadochron to przywilej vipa XDXDXD (nie jest). 11:20 - Saxa prowokuje juz ktorys raz mowiac "Banda nobow" itd. 11:52 - Vex obraza ~ Kacper upomina. 12:30 - Naduzywanie Saxy. 13:50 - Naduzywanie Saxy. 13:57 - Inatimer czyta reporta na voice co do Saxy ~ upomina go. 22:00 - Prowokacje wdsaxy w strone inatimera. 22:32 - Naduzywanie wdsaxy. 23:42 - Reaper obraza. 23:49 - Reaper obraza. (Sytuacja z 3 klipu) Inatimer jak i reszta adminów kiepksa reakcja. 24:02 - Inatimer mowi nworda. 4 godziny temu, inatimer napisał: tylko dodam ze rzeczy typu ,,ty dziadzie'' albo cos takiego z kazdym na serwerze w moja strone to jest dla zartow i zezwalam zeby tak mowili Teamspeak? to że wam to nie przeszkadza, nie znaczy ze innym graczom tez. Kary do nadania: Spoiler Wdsaxa - 120mute - naduzywanie/prowokacje (Od razu mowie ze mało interesuje mnie fakt ze nie macie problemu z wzajemnym prowokowaniem ~ wyjasnione wyzej + scisz mikro i nie gadaj nonstop o fajkach to moze bedzie bez mutow ) Reaper - 60mute - obraza Podsumowując, po obejrzeniu całego demka uważam ze nie było katastrofy, Administracja w miare reagowała. @ xdar1uNqqdecyzja. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 28 Lipca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 14 godzin temu, bulimek napisał: Teamspeak? to że wam to nie przeszkadza, nie znaczy ze innym graczom tez. @ inatimer Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi