Supremenie Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198398710507/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561199124842234/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ inatimer Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) zostalem zfreekilowany przez eroole wpisalem freekilla inatimer mnie zrespil eroola zaczol mnie bic i go zabilem i dostalem bana za zabijanie po smierci Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 2022-07-06 13:27 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) demko to byla runda o godzine 13:26 1 1 §5.2 . Jeżeli dowodem jest demo z GOTV, należy podać dokładny wynik w rundach, to znaczy: rundy zdarzenia i wynik np. 14:10. Przez Terminator, 6 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Okej supreme nie mowiac o tym ze mnie zwyzywales na pv jakies 10 razy i +pisales do innych ze jestem ,,psem'' i jak sam piszesz na skardze odrodzilem ciebie i zabiles sweethaze ktory do ciebie strzelal odrazu jakbys go zostawil dostal by bana za 2 fk a tak ty dostales ze go zabiles po respie nie ma o czym rozmawiac xd piszac taka skarge sam sie kompromitujesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 17:50 - Erola robi fk na Supreme. 17:56 - Inatimer respi Suprema. 17:59 - Supreme buntuje sie po respie, i dostaje bana na godzine. Jedyne co bym zmienił to długość bana na 30 za takie coś, ale oprócz tego to skarga do odrzucenia. @ xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Lipca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi