Wylocik Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Siemanko przychodze z takim pytaniem Wie ktoś może jak dodac rozdzielczosc do cska z procesorem AMD? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noskillPL Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Pogrzeb w AMD radeon software, dawno się nie bawiłem z AMD, jasem dziecko intela, ale jak kiedyś się bawiłem to pamiętam, że tam można było coś pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 10 godzin temu, noskillPL napisał: Pogrzeb w AMD radeon software nie ma tam nic zwiazanego z rozdzielczoscia, a jednak chcialbym rozdzialke z starego kompika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Jeżeli nadal potrzebujesz s mogę ci pomóc pv steam czy forum Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez Heniohamulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi