Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga Kingu

Udostępnij

MaciusNo1

Rekomendowane odpowiedzi

Powód skargi dotyczy członka ubt kingu.

Brak rozpiski ubt tu sobie proszę przejść do wątku odwołanie moje 1 i 2, bo napisałem 2 Kingu rozpatrywał oba. W obu przypadkach nie wykazał, że gram na tym wallhacku o którym admin i gość z 900 godzinami pisał reporta ,w 2 drugim odwołaniu ''można to rozumieć'' nie masz tu czego szukać ja to tak zrozumiałem robiąc kontr rozpiskę a do tego prawo mam:) po prostu olał temat albo nie wie jak to się robi chyba, bo jeżeli jest rozpiska od admina to zazwyczaj ten kto ją przyklepuje pisze +b -b lub +/-b tu  na podstawie sytuacji i tłumaczy to dla każdego kto to będzie przeglądał. To do czego wracam po raz 3 już, to sytuacje wyciągnięte przez admina z demka 3 na minus , kto normalny czepia się o pilnowanie bs-a 2 na +/- strzał w smoke co robi kazdy chyba i jak to specjalista stwierdził wcelowanie w ścianę ale nie napisał na model bo tak umie demka rozpisywać widocznie a może chodziło mu tylko o ścianę... O to trzeba zapytać jego wyobraźnię.  Czego się domagam sprawiedliwości i ściągnięcia perm bana. Nic więcej.

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności