offnest 159 Napisano 25 Maja Siemano dziś zaprezentuje wam jak w League of Legends mieć takie same ustawienia na każdym koncie. 1. Wchodzicie w pliki League of legends -> 2. Klikacie config -> 3. Następnie klikacie prawym przyciskiem myszy w plik "PersistedSettings" potem właściwosci i zaznaczacie opcję "Tylko do odczytu" potem zastosuj oraz ok. tym sposobem na każdym nowym koncie będziecie mieć takie same ustawienia jak na swoim pierwszym nie zależnie od serwera. Cytuj Tomgra, 31 Maja Zmieniłem tytuł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#$Monster$# 922 Napisano 25 Maja - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmior 374 Napisano 26 Maja + 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novu 232 Napisano 26 Maja cos czego nie ma na forum + 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 756 Napisano 26 Maja + 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponczek 202 Napisano 26 Maja - z yt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSzanowankoo 1085 Napisano 31 Maja Poradnik na minus, dlaczego? Sieć CSGO więc poradnik zginie gdzieś w dziale i nic nowego nie wniósł do życia forum, Poradnik napisany brzydko, zero wyjaśnień moim zdaniem co i jak, Moim zdaniem za mało by odpracować warna, Nazwa tematu musi określać co znajduje się w poradniku, tak jak napisałem niżej.. §1.2. Nazwa tematu zawierającego poradnik musi być nazwana: "Poradnik - Czego dotyczy poradnik". Mi się osobiście nie przyda, bo nie gram w ów wymienioną grę. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xdar1uNqq 921 Napisano 6 Czerwca - Za dużo tego jest na google. Żaden poradnik, odgrzewany kotlet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach