Jasiok 236 Napisano 12 Maja Nick : ★Jasiok★Imię : JanWiek : 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? : Dlaczego ja powinienem zostać UBT? Jestem osobą którą jak ma range na forum/serwerze i musi coś zrobić to to robię natychmiast. Jestem osobą : asertywną, dokładną, pracowitą, lojalną i ambitną. Fakt gracze mogą mnie nie lubić za moje wcześniejsze zachowanie na JB, ale je poprawiłem. Jeśli bym dostał UBT nikogo bym nie faworyzował i nie był bym po kogoś stronie. W ostatnim czasie mam dużo czasu na sprawdzanie demek i rozpisywanie ich. Mam też duże doświadczenie na serwerze [JB] z którego pochodzi najwięcej skarg ponad 90%. Ostatnio dostałem Vac Bana na konto lecz to nie przeszkadza w byciu UnBan Team, też nic nie ma w regulaminie UnBan Team o blokadzie vac.Doświadczenie w ocenianiu demek : Pełniłem funkcję admina na najaktywniejszym serwerze [JB]. Oceniałem niektóre demka, które wysyłali mi gracze [JB] na pv i nadawałem kary. Więc doświadczenie w ocenianiu demek 7,5/10Jak długo gram w CS:GO? : 4 lata. razem ze wszystkich kont 2,650 godzin.Ile czasu poświęcam forum dziennie : Codziennie wchodzę na forum sprawdzam tematy podania na admina i skargi i odwołania itd.Znajomość SM : 3,5/10 spadło ponieważ nie używałem przez długi okres czasu.Link do profilu steam : https://steamcommunity.com/id/JasiokSzefik/Kontakt : discord, forum, steam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingu 757 Napisano 12 Maja Ino tak i tak nie ma kandydatow a skargi leza po kilka dni przyda sie nowy ubtk ktory bedzie robil szybko skargi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 711 Napisano 12 Maja Szczerze to na Tak +podanie jest starannie napisane +aktywny chłopak +walczy do końca i nie odpuszcza, chłopak jest mocny psychicznie bo się zorientowałem z JB +Doświadczenie jako Admin JB -Dawno SM nie używałeś co przedstawiłeś w swoim podaniu. Według mnie nie ma co patrzeć na Twoje dawne zachowanie bo to było trochę duży czas temu. Wierzę, że się ogarnąłeś i ogarniesz to stanowisko No i najważniejsze +ratio 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#$Monster$# 871 Napisano 12 Maja Nie Jak dostajesz rangę wyższa to ego top 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIJO 126 Napisano 12 Maja niech bedzię na tak +chęci, brak innych kandydatów +nie ma życia więc pewnie skargi będą szybko rozpisywane +długo już jest na arenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xdar1uNqq 819 Napisano 12 Maja 50 minut temu, kingu napisał: Ino tak i tak nie ma kandydatow a skargi leza po kilka dni przyda sie nowy ubtk ktory bedzie robil szybko skargi Leży, bo 1 UBTek woli grać po 8h na JB, a drugi mówi, że ma wyjehahane. Gdyby nie to, że zajmują skargi to by szybciej były robione, a tak wrubel zajmie i sobie leży 1/2 tyg. No to, że Ty swoich obowiazków nie robisz to też inna kwestia, ale kto by to oceniał? nw mozna dac do pierwszego błędu, bo nie potrzebuję osób, po których trzeba sprzątać. Załóżmy, że +wiek+checi+mozliwosci na tak, aczkolwiek jakies oczko na niego większe. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crayzies 82 Napisano 12 Maja można spróbować na tak +wiek +aktywność +chęci 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmiorrr 345 Napisano 13 Maja ta +chęci +starania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponczek 191 Napisano 13 Maja na tak + chęci + ogarnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoLaR 115 Napisano 13 Maja na nie -mental -kid -wiek 0slabe podanie -brak doświadczenia -prowokuje na AS -brak życia, wsm to + u niego XD -nie mysli logicznie 20 godzin temu, Jasiok napisał: Fakt gracze mogą mnie nie lubić za moje wcześniejsze zachowanie na JB, ale je poprawiłem. nie poprawiłeś tylko pogorszyłeś 20 godzin temu, Jasiok napisał: eśli bym dostał UBT nikogo bym nie faworyzował i nie był bym po kogoś stronie sugerujesz, że obecne UBT faworyzuje? Utwierdzasz mnie jeszcze bardziej w tym przekonaniu 2 Tomgra, 13 Maja Zachowaj kulturę na forum //usunąłem wyzwisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heryod 62 Napisano 13 Maja (edytowane) 19 godzin temu, kingu napisał: skargi leza po kilka dni I tak będą leżeć tyle samo. Skoro zajmujecie sobie te skargi to więcej osób nie zmieni szybkości sprawdzania skarg. (Oczywiście nie przeczę że ubt się przyda.) ----------------------------- +Aktywny +Doświadczenie -Zachowanie kiedyś +/- wiek .Brak Kandydatów .Przyda się ubtNA TAK! Edytowane 13 Maja przez Heryod 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blumek 148 Napisano 13 Maja (edytowane) tak aktualne ubt wali konia oprócz darka bedzie w chuj aktywny znam go z podworka wrobel jak i asko posysaja tak wiec przydalaby sie fresh osoba (wrobel nawet chyba nie czytał regulaminu sądzac po jego wiedzy XD) Edytowane 13 Maja przez blumek mdma 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xBonio 2483 Napisano 14 Maja Aplikacja została odrzucona. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach