Tartuniko 90 Napisano 10 Maja (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) TarTuniko Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem osobą, która nie podejmuje pochopnych wniosków i jest wstanie odróżnić "cheatera" od normalnego gracza. Czasem widać jak niektórzy sugerują się czy konto ma prime lub jego brak, jednak dla mnie każdy ma szanse grać na OM, co też udowodniłem. Mam dobry kontakt z częścią administracji mirka. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin na Mirku Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-21 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/♥ TarTuniko ♥/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Między 3-4 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/KartonToGigaKox/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak Edytowane 10 Maja przez Tartuniko 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kokonek 306 Napisano 10 Maja Na nie -zachowanie -nie masz mutacji -slabe sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blumek 148 Napisano 10 Maja nie yikes na chatbox xd niedojrzały xd 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#$Monster$# 871 Napisano 10 Maja Tak ogar akrywny kox Hejter nie ma prawa głosu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crayzies 82 Napisano 10 Maja na tak +aktywność +ogarnia Godzinę temu, Kokonek napisał: nie masz mutacji jak on nie ma mutacji to ja jestem królem, albo dawno go nie słyszałeś Godzinę temu, Kokonek napisał: slabe sm jeżeli sm 3-4/10 jest słabe według ciebie na stanowisku admina to masz chyba jakąś własną skale miał już admina więc wydaje mi się że da sobie rade 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
invi 231 Napisano 10 Maja (edytowane) -Częste "odklejki " -Brak opanowania/ agresja +Sm +Doświadczenie Cytat -nie masz mutacji XD ma mutacje Ogólnie jestem na NIE Edytowane 10 Maja przez invi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmiorrr 345 Napisano 11 Maja (edytowane) 10 godzin temu, Kokonek napisał: -nie masz mutacji ty nie masz muz*u +ogar +ma mutacje Edytowane 11 Maja przez Fejmiorrr 1 SchMidT, 11 Maja Brak stanowiska tak/nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 711 Napisano 11 Maja Na Tak +aktywność 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novu 202 Napisano 11 Maja Na tak +SM +Doświadczenie +Zawsze był dla mnie miły ( to ciężkie ) +Nie widziałem by kogoś wyzywał, ani żeby przeklinał +Jest lubiany 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
An1my 321 Napisano 11 Maja (edytowane) Na Tak +zachowanie +sm +aktywność mozna dac sznase Edytowane 11 Maja przez An1my 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
offnest 103 Napisano 11 Maja Na nie nie masz mutacji a w podaniu sugerujesz że tak ową masz -doświadczenie -Mało godzin w cs i wątpie że po takim czasie granie w tą grę ustalisz jakich ktoś używa cheatów i czy wogóle z nich korzysta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingu 757 Napisano 11 Maja Na tak offnest chyba nie wie co pisze Doswiadczenie miakes juz tam admina i jak juz cos panowie wyzej tartuniko ma mutacje 1 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiboo91 136 Napisano 11 Maja na tak +aktywność +ogarnia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToruT 1031 Napisano 13 Maja (edytowane) Admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 13 Maja przez ToruT 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach