#$Monster$# 936 Napisano 6 Maja (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) #$Monster$# Imię: Karol Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Siedzę w domu nie chodzę narazie do szkoły mogę ogarniać skargi znam regulaminy serwerów i mogę pomóc dla obecnych ubt Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Oglądałem demka z serwerów gdzie mam admina nigdy nie miałem ubt Jak długo gram w CS:GO?: 5lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: cały czas mam otwarte w tle Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) Steam Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Steam, Discord $Monster$#4058, forum Edytowane 6 Maja przez #$Monster$# 1 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikus 416 Napisano 6 Maja xddd nie nieogar 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcuch 1155 Napisano 6 Maja na nie -nie ogar -klamiesz z wiekiem -zachowanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novu 233 Napisano 6 Maja na tak +wiek +raczej umie oglądać demka, więc się nadaje. +jakies doswiadczenie ma 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoLaR 144 Napisano 6 Maja XDDDD Typek dostał depresji, gdy odrzucili mu podanie na JB Nie oszukujmy się, ale m@ dostałeś tylko ze względu na to, że nie było chętnych na prowadzenie tego serwera, gdybym to ja napisał podanie na m@ i miał chęci + moje doświadczenie to bym z palem w dupie to dostał, baaa nawet SEBCIO by dostał m@, gdyby napisał podanie XD Jesteś osobą, która chce zrobić z siebie j*ban* choinkę rang i chce ich jak najwięcej, bo inaczej ci psycha siądzie Dostałeś m@, którego masz z +/- 3 tyg i jak widać 0 postępów jest z serwerem, więc podobnie będzie gdybyś jakimś cudem dostał UBT 1 godzinę temu, #$Monster$# napisał: Siedzę w domu nie chodzę narazie do szkoły mogę ogarniać skargi znam regulaminy serwerów i mogę pomóc dla obecnych ubt zmęczyłem się czytaniem tego zdania, śmiało mogę stwierdzić, że nie ukończyłeś poziomu przedszkola, ponieważ interpunkcja jest ci obca 1 godzinę temu, #$Monster$# napisał: znam regulaminy serwerów (ogromy skrót) -słabo rozpisane podanie -nie potrafi pisać po polsku -prowokuje -brak kultury -ciągłe warny ze strony kandydata -brak doświadczenia -wiek -toxic na ogromne NIE 3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
invi 231 Napisano 6 Maja + Nawrócił się +Chęci + Znajomość regulaminów - Pisanie zdań ciągiem... Można dać szansę na TAK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmior 374 Napisano 6 Maja nie -dostałeś majora tylko że tylko ty dałeś podanie xdxdxddxdxdxd a ktoś tam zrezygnował tylko dlatego masz m@ -nieogarniasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartecki 9 Napisano 6 Maja Na nie -Ma zbyt słabą psychę -Nieogarnięty -Prowokuje a potem skargi pisze -Wiek to chyba zapomniales ile masz w "prawdziwym życiu" (o ile wiesz co to znaczy) +/- Całe życie gra w csa, robi to kilkanascie godzin dziennie (ale jak sie nie ma kolegów to tak jest) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xdar1uNqq 926 Napisano 6 Maja nie zachowanie nie potrzeba bo malo skarg nie ogarniasz admina na jb nie dostaniesz, a co dopiero ubt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crayzies 95 Napisano 6 Maja można dać szanse na tak +wiek +znajomość regulaminów +jakieś doświadczenie posiada 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Kuba_ 451 Napisano 6 Maja Tak +Ogar +Ma doświadczenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heryod 72 Napisano 6 Maja +/- Wiek+ Aktywność na serwerach + BARDZO DUŻA AKTYWNOŚĆ NA FORUM + Duża poprawa w zachowaniu, przez co; + Zachowanie + Ogarnięty + Doświadczenie + Czas poświęcony na arenie skilla. + SM - Duży minus - Zachowanie kiedyś 9 godzin temu, PoLaR napisał: Dostałeś m@, którego masz z +/- 3 tyg i jak widać 0 postępów jest z serwerem, więc podobnie będzie gdybyś jakimś cudem dostał UBT Podniesienie całkowicie martwego serwera nie jest łatwe. Tym bardziej że "event o kilkaset złoty" nic nie dał. 9 godzin temu, PoLaR napisał: -prowokuje -brak kultury Ostatni comms 2 miesiące temu... Jego zachowanie mocno się poprawiło przez ostatni czas. 10 godzin temu, malcuch napisał: klamiesz z wiekiem Jakiś dowód, Czy to tylko twoje domysły? XDPóki nie ma lepszego kandydata.NA TAK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponczek 202 Napisano 6 Maja Imo jestem na tak. + bardzo duża aktywność na forum i na serwerach AS, + doświadczenie, - częste warny, + myślę, że ogarnie tą rangę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kokonek 311 Napisano 7 Maja Na nie -czeste warny -ostatni warn za prowokacje -za duzo rang Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingu 786 Napisano 7 Maja Moim zdaniem troche pchanie sie na rangi Majora dostales i nic nie robisz z nim tsk naprawde serwer dalej stoi martwy masz admina na om ogolnie rzecz biorac zajmij sie narazie swoimi obowiazkami bo masz kilka ich a nic nie robic i nie potrzeba narazie kolejnego ubtka bo nie ma skarg za duzo na nie niedawny warn zachowanie jaki tako admin jb ci nie wypalil wiec to tez nie powinno bo to wychodzi praktycznie na to samo ogarnac range ogarniesz bo to nie ciezko nie widzialem nigdy twojej rozpiski troche slaba psycha nie mam nic do ciebie ale no sorrki :v 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xBonio 2574 Napisano 7 Maja Aplikacja została odrzucona. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach