Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwolanie :((

Udostępnij

Novu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Novu
Nick admina:(od którego dostałeś bana) idk, pewnie piko
Długość bana:(Czas bana) perm (cctban)
Data i godzina:(dostania bana) 16;35 

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) jb
Powód bana:(podany przez admina) 8 specfk
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) lego jail 

To było tak, ze zostalem sam na 12 gralem normalnie zabilem chyba 4 i niestety missclickiem kliknalem x, pod którym mam setff, nie rozumeim czemu za to perm skoro to byl zwykly przypadek i nie zrobilem tego umyslnie ;x, rozumeim ze jakis ctban musi wleciec no ale nie perm za zwyklego missclicka

(jak by ktos zaraz napisal ze pewnie chcialem battlefiela, nie nie chcialem bo to dla bocikow dodatkowo dodam, ze admin zamiast slaynac all, albo nawet dal do konczyc to mi fk liczyl xdDD

//EDIT:

Nie zgadzam się z ctbanem na 10080 minut za "niecelowe" fk, jestem w stanie to udowodnić ( jakby major chcial ).

Wolałbym, aby decyzje podjał major, bo nie raz ludzie robili zwykłe fk, zabawami (typu kolorki bugowali niechcacy itp) a jednak nikt im nie dawal takiego ctbana, a nawet zazwyczaj konczylo sie to zabawa i nikt nie narzekal 

@ Nitos

image.png.a93689d41d3f6a677d06c876426333e0.png

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Dodaję edita na prośbę autora

Przez Tomgra,

Z mojej strony wygląda to tak, odpaliłes setff bez jakiego kolejek słowa,dostałeś ctbana  po czym pisaliśmy na stim i wysłałeś mi tak uciętego screena że wydawało się jak byś to przedchwila zbindował i klikl poprostu xd 

Fakt, możliwe że nie celowo to zrobiłeś z mojej strony wyglądało to inaczej. Jak będzie jakiś admin na serwerze upomnij się o zdjęcie ctbana  i nadanie  na 10080 min (1tydz) za 8freekili 

•8i więcej freekilli - CTBan do tygodnia.

Moderator można przyjąć 

• Tomgra zmienił(a) tytuł na Odwolanie :((
  • Tomgra odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności