Novu Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Novu Nick admina:(od którego dostałeś bana) idk, pewnie piko Długość bana:(Czas bana) perm (cctban) Data i godzina:(dostania bana) 16;35 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) jb Powód bana:(podany przez admina) 8 specfk Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) lego jail To było tak, ze zostalem sam na 12 gralem normalnie zabilem chyba 4 i niestety missclickiem kliknalem x, pod którym mam setff, nie rozumeim czemu za to perm skoro to byl zwykly przypadek i nie zrobilem tego umyslnie ;x, rozumeim ze jakis ctban musi wleciec no ale nie perm za zwyklego missclicka (jak by ktos zaraz napisal ze pewnie chcialem battlefiela, nie nie chcialem bo to dla bocikow dodatkowo dodam, ze admin zamiast slaynac all, albo nawet dal do konczyc to mi fk liczyl xdDD //EDIT: Nie zgadzam się z ctbanem na 10080 minut za "niecelowe" fk, jestem w stanie to udowodnić ( jakby major chcial ). Wolałbym, aby decyzje podjał major, bo nie raz ludzie robili zwykłe fk, zabawami (typu kolorki bugowali niechcacy itp) a jednak nikt im nie dawal takiego ctbana, a nawet zazwyczaj konczylo sie to zabawa i nikt nie narzekal @ Nitos 1 1 Dodaję edita na prośbę autora Przez Tomgra, 22 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Z mojej strony wygląda to tak, odpaliłes setff bez jakiego kolejek słowa,dostałeś ctbana po czym pisaliśmy na stim i wysłałeś mi tak uciętego screena że wydawało się jak byś to przedchwila zbindował i klikl poprostu xd Fakt, możliwe że nie celowo to zrobiłeś z mojej strony wyglądało to inaczej. Jak będzie jakiś admin na serwerze upomnij się o zdjęcie ctbana i nadanie na 10080 min (1tydz) za 8freekili •8i więcej freekilli - CTBan do tygodnia. Moderator można przyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) Zbindować przycisk to żaden problem, myślę że nie zrobił tego specjalnie, a finalnie jakas fajna zabawa ta sprawe by złagodziła tym bardziej że był przy tym admin. Jeden dzień na ctbanie posiedzialeś ub. @ Moderator Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez Nitos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi