TIKUS Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nick: ♡ TIKUS ♡ wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Często bywam na serwerze, jestem spokojny i z natury miły. Aktualnie brakuje na serwerze administracji przez co jest za przeproszeniem "burdel". Chciałbym dołożyć parę rąk do pracy i zarazem pilnować porządku na tym serwerze. Na serwerze gram długi okres czasu, wiec myślę też, że się nadam. Dodatkowo jest mase nowych graczy oraz osób, które wbiły podenerwować. Doświadczenie w adminowaniu: Kiedyś 1.6, csgo nigdy Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-20 Link GT: - aktualny: https://www.gametracker.com/player/[EASY] ♡ TIKUŚ ♡/137.74.7.15:30050/ - stare: https://www.gametracker.com/player/Tiko/137.74.7.15:30050/, https://www.gametracker.com/player/[Ninya] Tiko/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561199195834591/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak 6 Zmniejszono znajomość SM (na prośbę autora) Przez Tomgra, 19 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Na nie -Nie dojrzalosc -Kij w dupie aż po gardło -brak logicznego myslenia "jestem spokojny i z natury miły." a ja jestem synem Elona muska tylko nikt o mnie nie wie 96 commsow, ostatni z 11.04 + wiele tych commsow po kilka godzin nawet Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez Kokonek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 XD nie -zachowanie -nie ogar -zwracasz uwage innym a nie widzisz siebie -nie nadajesz sie -wciaz wyzywaszz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Kategoryczne NIE -zachowanie -dawałeś sobie nie raz info na ts -średnio ogarniasz w ct -jesteś dość mało lubianym graczem -jak na swój wiek to jesteś xd -często obrażasz -tydzień temu ostatni comms -mega kij w dupie -nie znasz regulaminu -co za tym idzie zapewne skłamałeś w podaniu ^ -sm 7.5? Edycja pluginów hmm -krótkie podanie -raczej większość obecnej administracji cie nie toleruje POZDRO ZEROPORU ;3;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 nie -sm 7.5 cos tu nie gra -giga nie lubiany na serwerze -mental 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 na nie -toxic -kijek w dupie posiadany -nie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nie - chodź by dzisiejszy mute -naduzyasz mikrofonu starsznie. -nie ogarniasz ct (czasem się zdarzają proste błędy) -klamiesz z SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Na nie. Od poprzedniego podania może trochę się zmieniłeś ale nie za wiele. Nie chce ci się nawet pisać podania więc wysyłasz drugi raz takie samo (A nie, jednak dodałeś jedno zdanie na koniec) SM 7,5/10? ... 3 godziny temu, #$Monster$# napisał: wciaz wyzywaszz Bez przesady. Nie zdarza mu się to często. Jak już to często nadużywa. No i najważniejsza rzecz o której nie wspomniałem w ostatnim podaniu. Jesteś średnio lubiany na serwerze, co za tym idzie byłbyś jako admin podobny do zer0poru. Mianowicie gracze by ciebie po prostu nie słuchali. 4 godziny temu, Kokonek napisał: a ja jestem synem Elona muska X Æ A-12 Czy to ty!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiQusiaa Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nie Kija masz Łatwo cię sprowokować Nie umiesz nawet zdania poprawnie złożyć Nadużywasz mikra Toksik jesteś lol Ogólnie nie nadajesz sie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Na nie nie ogar i powodu wyzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erolaa Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Na nie -Wielke prowokacje - duzo commsow - odklejniec -niepotrafi nic robic -@tikus co to bezruch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutap Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 kij posiadany dajesz się łatwo sprowokować 17 lat? z zachowania max 13 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 nope jesteś mało lubiany na serwerze, Zmieniłeś znajomość sm z 7,5 na 3 bo zobaczyłeś że nikt ci nie wierzy, często zdarza ci się wejść w bezsensowne dialogi co powoduje ten właśnie chaos. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 nie -wyzywasz sie z kazdym a kazdy ciebie..... -twoje sm mialo ostatnio chyba 7,5 z tego co pamietam a nagle 3 ? -a ten "burdel" jest bardzo czesto przez ciebie ogarnij zachowanie i relacje z graczami a dopiero myśl o stanowisku admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 No n brachu Nie ogarniasz za bardzo regu i wgl No i jeszcze krzyczysz bardzo i wgl 1 3. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko, czy jest się ,,za przyjęciem", czy "za odrzuceniem" kandydata na stanowisko admina. Przez Tomgra, 19 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Punisher Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Na nie -mało kreatywne prowadzenie -nadużywanie mikrofonu -oszukiwanie ze znajomością SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi