Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina Hiro

Udostępnij

EGGZ

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/TwojSTARyyyyyy

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) niestety nie mam

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Hiro
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Hiro dał mi mute za obraze a osobom których było conajmniej 3 nie dał i tylko mi dał
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB

Data i godzina zdarzenia: 2 runda mapy ba_jail_hellsgamers_go_v2 okolo 21:10
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) 2 runda demko mapy ba_jail_hellsgamers_go_v2

Gdy nadawałem mute poszły 3 ostrzeżenia z mojej strony chcąc zaprzestać waszą kłótnie 

Ty dostałeś jako pierwszy

Potem miał otrzymać Shizerxxx ale nie dostał tak jak powinien więc knebel został cofnięty przy ponownej próbie nadania go miałem 230 pingu więc nie wiedziałem czy go dostał czy nie więć rozłączyłem się z serwerem chcąc połączyć się na nowo lecz ze względu na badziewny internet nie było to takie proste po za tym w tym samym czasie było z 3 adminów którzy również mogli zareagować :pepeLove:

Za to napewno gdy poszło ostrzeżenie shizer zaprzestał a to ty go ponownie sprowokowałeś 

My bad przepraszam że tak wyszło

• Moderator

Rozpiska słowna, bo rozpisywanie minutami nie ma sensu

Więc tak od 7 minut był sam hiro jeśli chodzi o adminów. Akcja ze skarg dzieję się +/- 16:30 min. Wyszła gadka o honorze no i panowie nie szczędzili słów. Z uwagi na godzinę, w których rozpatruje skargę nie mam logów, więc je dokleję potem. Sytuacja z VC inatimer przeklina i prowokuje eggza, on się daje i również rzuca wiązanką, a shizer dodaje, że egg gra tydzień i żeby się nie wychylał ped********. Mute dostaje tylko eggz, reszta bez(przynajmniej słownego) upominienia. Potem wleciał gag dla shizera na sesje, którą ominął , choć patrząc na reakcje zainteresowanego to miałbyć mute. Podsumowując admin jestli chodzi o VC totalne spanko, a mute dość "szybki". Gdzie bardziej inatimer zasłużył niż eggz. 

Co do innych adminów: inni wbili już po akcji/jej koniec, wiec nikt z nich nie widział tego co sie działo na początku, więc bym ich nie obwiniał.

Co do pingu i gaga; Ping po gagu zaczął rosnąć do 380 paru aż końcowo hiro wyszedł.

kary:
shizer [mute] 60 prowokowanie
inatimer [mute] 60 kultura
// EDIT

W logach również nie znalazłem żadnych ostrzeżeń.

@ naiz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności