KIJO Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) No myślę że jakiś admin się przyda, doświadczenie mam, nie mam kija w dupie jak to uważają inni, gram se ff, i jestem aktywny na forum jak i na serwerze + poprawiłem zachowanie. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) były admin arenek 1v1/JB#1 Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 18 Marca 2022 przez KIJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Zachowania nie poprawia się w tydzień. https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=Kijo&advType=name Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi