Zer0Poru Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze): https://steamcommunity.com/profiles/76561199104753329/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę): https://steamcommunity.com/profiles/76561199195834591/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę): TIKUS Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): osoba ta najprawdopodobniej zrobiła ponad 7fk oraz dużo innych osób nadużywa mikrofonu i robi fk mowi ze ktos ma zyczenie na poczatku rundy np i wiele więcej proszę o zrobienie z tym porządku ponieważ niema adminów o tych godzinach i to nie pierwszy raz kiedy cos takiego widze to co community robi pod nieobecność administracji to skandal pozdrawiam Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb Data i godzina zdarzenia: 17:05 jb_urwis demko z mapy Dowody: jb_urwis demko z mapy 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Ja tylko chciałem dodać że jedyny ustawiłem się na markerze, tiko całą resztę zabił potem pisali że fkfk i on poszedł to sprawdzić ja w tym czasie przyjąłem kontrole i ich zabiłem, po czym tiko powiedział że na nagraniu nic nie widać a więc dla ubt który będzie to rozpisywał. Miałem życzenie i prosze mi nie wpisywać bana dziękuje pozdrawiam. 3 Spam Cytat 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz (...) pisania czegoś, co jest zapisane na demku Przez Tomgra, 16 Marca 2022, edytowane 17 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGGZ Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 2 minuty temu, KIJO napisał: Ja tylko chciałem dodać że jedyny ustawiłem się na markerze, tiko całą resztę zabił potem pisali że fkfk i on poszedł to sprawdzić ja w tym czasie przyjąłem kontrole i ich zabiłem, po czym tiko powiedział że na nagraniu nic nie widać a więc dla ubt który będzie to rozpisywał. Miałem życzenie i prosze mi nie wpisywać bana dziękuje pozdrawiam. Co do tego to chciałbym tylko dopowiedzieć że nie miał nagrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 𝚜𝚔𝚞𝚝𝚢𝚖 去 - 600 mute - prowokacja/obraza Tikuś - 420 mute - naduzywanie/prowokacja mikuś - 120 mute - prowokacja HenioHamulec/Sens - 60 mute - prowokacja/naduzywanie EGGZ - 30 mute - naduzywanie Tikus - 60 ctban - przeszkadzanie w zabawie Watazka - 30 ctban - faworyzacja Po ok. 18 minucie mapy Tikuś wychodzi i wchodzi admin xEasy66 (po wejściu admina nic się nie działo) @ Moderator @ Początkujący Moderator Spoiler @ xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi