Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga

Udostępnij

ACforever

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: ACforever

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/norbiessa/

Nick oskarżonego: norbi
Opis sytuacji: dostałem muta na 30minut za to ze napisałem ez i nie dostałem zadnego ostrzezenia , inni gracze wyzywaja od (smieć,kurwo,psie) i pisali ez po czym nie dostali mute chciałbym dodac ze to jest taka troche faworyzacja graczy gdzie 1 dostaje mute a reszta se siedzi i wyzywa troche dziwne nie powiem 
Serwer: Arenki 1v1

Data i godzina zdarzenia:2022-03-10 21:57
Dowody: proszę o sprawdzenie logów wyszej rangi lub majora/opiekuna serwera 

• Haha! 1

okej moze akurat wbiłem na serwer i nie wiedziałem ze pisałes cos takiego chłop ktory spamił cały czas "es" "ez" dostał muta na 10minut ja za 1 napisanie dostałem 30min jaki to ma sens gdzie gość spami "ez" "es" i dostaje na 10minut a ja na 30minut?

Edytowane przez ACforever
  • Haha! 1

nie wbiles odrazu na serwer bo widzialem jak wyzywales sie z innymi graczami ktorym tez dalem mute, zwracalem uwage zebys nie pisal ez na chacie, napisales i dostales mute na 30 minut.

Nie bylo tutaj zadnej faworyzacji innych graczy z mojej strony tak jak napisales poniewaz kazdy dostal kare za swoje wyzwiska na chacie.

okej jeżeli się wyzywałem z graczami to chyba byś jakoś zareagował dając mi mute za wyzywanie dosałem muta za 1 napisanie ez nie dałeś mi wcześniej zadnego ostrzezenia nie powiedziałeś/nie napisałeś żebym tak nie pisał/mówił, pozniej wbiłem na serwer mowiąc innym głosem i powiedziałeś "chcesz muta" gdzie ty jako Admin nie powinieneś tak mówić do graczy. 

Godzinę temu, Norbi2137 napisał:

poniewaz kazdy dostal kare za swoje wyzwiska na chacie.

Chłop spamiący "ez" "es" dostał muta na 10minut ja za jedno napisanie "ez" dostałem 30minut, nie pogrążaj się, czekamy na wypowiedz rang wyższych ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności