Hiro Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Hiro Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Na serwerze już gram prawie 2 lata myślę że to odpowiedni czas by spróbować swoich sił. Chce aby serwer JB stawał się z dnia na dzień lepszy nie raz jesteśmy w stanie zaważyć nadużywanie vc lub zwykłego czatu ewentualnie zobaczyć na nim wyzwiska czy to w stronę innych graczy czy ich rodzin w tym celu składam podanie aby dać z siebie wszystko żeby do tego nie dopóscic. Wiem że jest wielu innych kandydatów ale jak narazie jest adminem na Drv2 nie mam ani jednego minusa czy ostrzeżenia warto spróbować Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Aktualnie Admin Drv2 | Byłem adminem na około 4 serwerach JB lecz rozstałem się z nimi na zawsze nie były zbyt ciekawe lub nie było na nich zbyt dużej aktywności Jak długo gram w CS:GO?: Blisko 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Popołudniu oraz Wieczorem Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) gt1 (nowy) gt2 gt3 ( no i mam więcej godzin niż się wydaje ale jak jest napisane maks 3 GT ://) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 7/10 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak (nie raz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 §5.4. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi