ORLYK Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) ORŁYK Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Olixen,Kinder Steam oskrażonego: - Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) zostałem znowu prowokowany nic nie mówiłem napisałem kilka zdan i gag za nic tak naprawde admini znowu sie poczuli prowokowali mnie non stop za darmo ct ban uwazaja ze cewlowo sie zabiłem a to nie prawda. (PROWOKOWANIE Z ICH STRONY) chciałbym zeby @ naizrozpatrzył logi i mape Serwer: JB Dowody:(Demko lub HLTV) demko mapa jb_anka_gaming 1:46 + JAK WIDAC ADMIN UCZY SIE DOPIERO REGULAMINU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 CTbana dostales za zabijanie sie na zyczeniu bo gracz ci nie wybaczyl wiec to juz ode mnie nie zalezy czy ci wybaczy sprowokowales @ Olixen dostales ostrzezenie poczym sprowokowales mnie i dostales gaga za prowokacje/spam na 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Teraz, kingu napisał: CTbana dostales za zabijanie sie na zyczeniu bo gracz ci nie wybaczyl wiec to juz ode mnie nie zalezy czy ci wybaczy sprowokowales @ Olixen dostales ostrzezenie poczym sprowokowales mnie i dostales gaga za prowokacje/spam na 90 Prosze o logi i zobaczyc kto kogo 1 sprowokował Panie ubt i adminie prosiłem zeby tego nie robił. 1 Spam. Piszesz skargę na admina, który dał ci gaga i ctbana, więc admin ci wytłumaczył, czemu nadał te kary. Przez Tomgra, 13 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) jesli dla ciebie napisanie : siema gniewko, jakies zdanie z gosteczku jest prowokacja to idz sie lecz tyle mam na temat + co to ma do rrzeczy ze przegladam kanal regulamin ? XD Edytowane 13 Lutego 2022 przez Olixen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 [USA] Olixen: no to przezemnie musiales wydac pieniedzy zeby dostac ub [USA] Olixen: no ja ci załatwiłem bana [USA] Olixen: z miczem@ Olixenzbędne prowokacje Częściowo przyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi